Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: vleespakket van Koopeenkoe.nl

MOEDERDAGWINACTIE: vleespakket van Koopeenkoe.nl

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 10 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op een heerlijk vleespakket van Koopeenkoe.nl. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Een origineel cadeau

Wil jij jouw moeder geen broodje rosbief geven op bed, maar liever een complete barbecue of een uitgebreid meergangendiner? Dan zit je bij deze winactie goed. Je maakt kans op een heerlijke ‘koe-pon’! Dit is een mooie voucher in luxe cadeauverpakking voor een heerlijk vleespakket van de koe.

Koopeenkoe.nl is het initiatief voor goed en traceerbaar vlees, direct van de boer. Hoe werkt dat? Je koopt op koopeenkoe.nl een kop-tot-staart vleespakket. Daarin zit van alles wat. Worstjes, hamburgers en natuurlijk heerlijke biefstukken. Pas als het dier 100% verkocht is (aan ongeveer 30 mensen), wordt de koe geslacht. Daardoor kan Koopeenkoe.nl de hoogste kwaliteit vlees leveren zonder voedselverspilling. Ook wordt er geen gebruik gemaakt van preventieve antibiotica, e-nummers en smaakstoffen. Dat proef je gelijk!

De beste kwaliteit

Voordat jij jouw heerlijke pakket ontvangt, wordt het vlees 21 dagen gerijpt. Zo heeft jouw stukje vlees altijd de beste smaak. We snappen dan ook dat jij en jouw moeder niet kunnen wachten om lekker te gaan koken. Gebruik je niet alles op korte termijn? Geen zorgen, in de vriezer kun je je pakket tot een jaar bewaren. Wil je meer weten of direct jouw koe-pon bestellen? Kijk dan snel op Koopeenkoe.nl

Zo maak je kans

Wil jij deze koe-pon van Koopeenkoe.nl ter waarde van €149,95 winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Vanmiddag om 16:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw routine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!