Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
Wakuli

GEWONNEN: Een jaar lang gratis Wakuli koffie

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prijs waar je tot voor kort alleen nog maar van durfde te dromen. We geven een jaar lang gratis Wakuli koffie t.w.v. € 150,- tot € 200,- weg.

Yes, eindelijk! Verse, lichter gebrande koffie – gewoon geleverd door je brievenbus. Nooit meer zonder écht goede koffie en een eerlijke prijs voor de koffieboer. Dat is de belofte van Wakuli.

Eerlijke koffie

Een paar jaar geleden waren co-founders Lukas & Yorick de oneerlijkheden in de koffie-industrie helemaal zat. Er worden miljoenen koffies gedronken, terwijl de boeren er minder aan verdienen dan ooit. De mannen vonden het de hoogste tijd voor een koffierevolutie!

Wakuli is de start-up die de traditionele koffiewereld op z’n kop schudt. Probeer de unieke, exotische koffie smaken. Die unieke smaken proef je alleen wanneer je de koffiebonen wat lichter brandt. Dit is in tegenstelling tot supermarktkoffies, die vaak donkerder gebrand zijn en daardoor een eentonige en een beetje een verbrande smaak hebben. Zonde, want de natuurlijke smaak van koffiebonen is juist zo divers en fascinerend!

Let’s shake things up

Daarbij vindt Wakuli het belangrijk dat de koffieboeren een betere prijs krijgen voor de koffie. Ze kopen dan ook van bevriende boeren. Jouw kopje koffie komt op deze manier vrijwel direct van de koffieboer bij jou thuis!

Wakuli stuurt de koffie (hele bonen, filtermaling, espressomaling of composteerbare Wakuli cups) gewoon door je brievenbus, zo vaak als dat jij dat wilt. Wakuli koffie is het lekkerste cadeau voor jezelf, of natuurlijk voor iemand tijdens kerstmis. Met de winactie van Foodies kun je een jaar gratis koffie winnen. Zo zit je nooit meer zonder een vers bakkie!

Kun je niet zo lang wachten? Bestel dan snel je eerste levering met 50% korting met de code FOODIES via de website van Wakuli.

Zo maak je kans

Om kans te maken op een jaar lang gratis Wakuli koffie t.w.v. € 150 tot € 200, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!