Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
MonChoutaart

GEWONNEN: Een MonChoutaart thuisbezorgd door de redactie van Foodies

In samenwerking met MonChou®
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Deze maand hebben we wel een heel bijzondere winactie. We geven namelijk een heerlijke MonChoutaart weg, gebakken door chef Willem en bezorgd door de redactie van Foodies!

Win een MonChoutaart

Valt het jou ook op dat er in september altijd zoveel mensen jarig zijn? Dat klopt, volgens onderzoekers van de Harvard University zijn op 16 september de meeste mensen jarig. Voor Nederland geldt overigens net even een andere datum, de meeste Nederlanders zijn jarig op 25 september. Deze maand blazen we dus behoorlijk wat kaarsjes uit en eten we flink wat taart. En laten we nu net het recept voor de lekkerste MonChoutaart ever hebben. Sterker nog; we hebben zelfs een hele toffe winactie: win een MonChoutaart, thuisbezorgd door de redactie van Foodies!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kaarsjes uitblazen

Ben jij deze maand jarig of is er een andere reden waarom je een feestje viert in september? Laat het ons weten en win een MonChoutaart! Uit alle inzendingen kiezen we één winnaar waar we op vrijdag 30 september 2022 de MonChoutaart persoonlijk bij langsbrengen. Extra feestelijk, want natuurlijk nemen we ook kaarsjes, slingers, toeters en bellen mee naast de feestelijke taart.

Zelf aan de slag?

We snappen helemaal dat het water je in de mond loopt bij het zien van deze MonChoutaart. Helaas kunnen we niet bij iedereen de taart persoonlijk bezorgen, daarom delen we maar al te graag het recept. Zo kun je zelf direct aan de slag in de keuken en alsnog de kaarsjes uitblazen op deze taart. En het beste? De taart staat in een handomdraai op tafel zodat je tijd over houdt om de slingers op te hangen.

> naar het recept: MonChoutaart

MonChoutaart

MonChou als blijvertje in de koelkast

Je kent MonChou natuurlijk van de ­MonChoutaart, een oer-Hollandse traditie. Want hoe Frans de naam MonChou ook klinkt, MonChou is alleen in Nederland te koop. Gebruik behalve de stevige frisse MonChou Original ook de smeerbare MonChou Zacht & luchtig uit een kuipje. Houd ze standaard in je koelkast, want je kunt er alle kanten mee op. Van toetjes tot borrelhapjes en van cheesecake tot pastasaus.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de MonChoutaart (thuisbezorgd door de redactie van Foodies) hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 26 september 2022. Op vrijdag 30 september bezorgen we overdag de taart, dus zorg dat je thuis bent!

(de winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!