GEWONNEN: 5x Fiorito pakket met o.a. bonbons voor Vaderdag
Advertentie
Fiorito bonbons
Trakteer jezelf (of iemand anders) op heerlijke bonbons met een vulling van Fiorito Limoncello. De citroenlikeur is ambachtelijk gemaakt door de broers Benno en Franco Fiorito, die het recept hiervoor kregen van hun Italiaanse familie. Bovendien hoeft er minder suiker toegevoegd te worden omdat de Siciliaanse citroenen met de hand worden geschild. Daarnaast is de smaak zijdezacht, puur én ook nog eens elegant. Kortom; daarom zijn deze bonbons om je vingers bij af te likken wat ons betreft.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Bonbons met limoncello én meer
Chocolatier Mats Smit creëerde deze overheerlijke bonbons met in het bijzonder Fiorito Limoncello, want limoncello en chocolade zijn een heerlijke combinatie. In een stijlvolle cadeauverpakking krijg je vier bonbons met een vulling van limoncello en ook vier bonbons met limoncello-crunch-vulling. Heerlijk voor bij de koffie, maar ook als afsluiter van een feestelijk diner. De bonbons zijn ook perfect als cadeau voor echte limoncellofans.
Naast de heerlijke bonbons ontvang je ook nog unieke borrelglaasjes van Fiorito, een serveerplankje én een mooie pet. Zo kun je de bonbons helemaal in stijl serveren. En laten we eerlijk zijn, wie wil dat nou niet?
Zo maak je kans
Wil jij één van de vijf pakketten van Fiorito (met de bonbons t.w.v. € 13,50) winnen? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en ook afwachten tot we op 13 juni 2023 de winnaar bekend maken!
(winactie gesloten)
Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.
Lees ook:
Fiorito spritz: dé cocktail van deze zomer
Geflambeerde citroencrêpes met limoncello
Wat is limoncello en wat kun je ermee?
Onze tips
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Even voorstellen: dit is Foodies’ nieuwste redacteur!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.