Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: foodies heeft 30.000 volgers op Instagram & dat vieren we

GEWONNEN: foodies heeft 30.000 volgers op Instagram & dat vieren we

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Taart, slingers en confetti op kantoor, want we hebben iets ontzettend leuks te vieren. 30.000 foodies volgen ons inmiddels op Instagram en dat laten we natuurlijk niet zomaar voorbijgaan. Samen met Inventum geven we dan ook een prachtige hetelucht friteuse weg ter waarde van €119,99. Kans maken? Lees snel verder hoe je deze mooie prijs kunt winnen!

Frituren, grillen, roosteren en bakken: wat kan dit veelzijdige apparaat eigenlijk niet? De Inventum hetelucht friteuse GF350HLD werkt op basis van een heteluchtsysteem, waardoor je geen vet nodig hebt om je favoriete snacks klaar te maken. Perfect voor iedereen die bezig is met gezond eten, want je maaltijd wordt dankzij deze musthave een stuk minder calorierijk.

Easy does it

De Inventum hetelucht friteuse GF350HLD heeft een inhoud van 3,5 liter en is super makkelijk in gebruik. Met maar liefst acht automatische programma’s bak je de allerlekkerste frietjes. Het digitale display is voorzien van tiptoetsen. Daardoor wordt de baktijd en temperatuur instellen een eitje. Nadat je iets lekkers hebt gemaakt, neem je de pan en frituurmand uit het apparaat en stop je ze gewoon in de vaatwasser. Koken was nog nooit zo makkelijk. Meer weten over deze veelzijdige favoriet in de keuken? Neem dan een kijkje op de website van Inventum.

Zo maak je kans

Wil je dat dit mooie apparaat bij jou in de keuken komt te staan? Dat kan! Volg foodies op Instagram en laat onder deze foto een reactie achter waarom jij wilt winnen. Op 18 maart maken we de winnaar bekend.

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!