Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Vega special

GEWONNEN: 5x Foodies Vega Special

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees maak je dagelijks kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 5x onze eigen Foodies Vega Special ter waarde van € 7,99 weg.

Vegetarisch eten eentonig? Integendeel! Foodies laat je zien wat er in de plantaardige keuken allemaal mogelijk is. We koken met vleesvervangers als tofu, tempeh, seitan en jackfruit en brengen groenten naar een hoger plan in ons vegetarische weekmenu. Zo maken we bijvoorbeeld gepofte zoete aardappel met een pittige chipotle-salsa. Pre-order nu alvast de Foodies Vega special!

Meer dan 100 pagina’s aan vegetarische recepten

We reizen af naar Azië en laten je zien met welke vega(n) smaakmakers je je gerechten op smaak brengt. Ook bezoeken we het zonnige Italië voor de lekkerste pasta’s en risotto’s en geven we je inspiratie voor de beste vrijdagmiddagborrel. Voortaan geen blokjes kaas meer op jouw hapjesschaal maar zelfgebakken focaccia met gerookte ricotta. Met deze vegetarische special in je keuken overtuig je niet alleen jezelf maar ook je omgeving van hoe lekker en afwisselend vegetarisch eten kan zijn.

Ben je uitgekookt? Dan kruip je met de special op de bank om over de leukste vega(n) kookboeken te lezen of surf je naar de blogs van onze beste vega-bloggers die ook nog eens hun favoriete vega(n) recept in deze special met jou delen!

Kun je niet wachten? Pre-order hier de Vega Special van Foodies

Zo maak je kans

Om kans te maken op een één van de vijf Foodies Vega Specials t.w.v. € 7,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!