Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Gepersonaliseerde wijnkist fotofabriek

GEWONNEN: 6x Gepersonaliseerde wijnkist van Fotofabriek

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel bij jou thuis komt te staan. Deze keer verloten we een cadeau waar het hart van iedere wijnliefhebber sneller van gaat kloppen: een waardebon voor een gepersonaliseerde wijnkist van Fotofabriek ter waarde van 17,98 euro.

Wat is het leukste cadeau om te krijgen? Of om te geven? Voor de wijnliefhebbers is dat natuurlijk een goede fles wijn met een gepersonaliseerde wijnkist eromheen! Gewoon een wijntje is al leuk om te krijgen, maar als hier nog een luxe houten kist omheen zit mét een toepasselijke afbeelding of tekst op de voorkant, kan je dag niet meer stuk.

Uniek bedrukte wijnkist

De wijnkist is gemaakt van biologisch FSC gekeurd hout. Dit betekent dat het hout komt uit bossen die op een milieu-verantwoordelijke manier worden beheerd. De deksel van de kist kan worden bedrukt met alles wat jij zelf maar in gedachten hebt. Zo kun je bijvoorbeeld een unieke tekst of je eigen foto erop laten drukken. Vind je het lastig om iets te bedenken? Geen probleem, er zijn ook een groot aantal mogelijkheden beschikbaar om uit te kiezen. Zo geef je jouw mooie cadeau net even dat beetje extra mee. De wijnkist is overigens geschikt voor één fles wijn.

Laat herinneringen naar boven komen

Even belangrijk als een mooie verpakking, is de inhoud. Uiteraard zijn we die zeker niet vergeten. Fotofabriek geeft de keuze uit drie prima wijnen: wit, rose of rood. Samen zorgen de wijn en de kist ervoor dat jij of een van jouw dierbaren iets unieks in handen krijgt. Vervolgens hoef je alleen nog maar de fles open te maken en te genieten van de leuke herinnering die je op je wijnkist hebt laten drukken!

Zo maak je kans

Heb je nu al zin om aan de slag te gaan met jouw design? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Rene uit Schiedam, Frederieke uit Delft, Jonno uit Molenhoek, Merel uit Nieuwegein, Greetje uit Westerbork en Manuel uit Epe. Gefeliciteerd!

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!