Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
foodies kerstkado: so vegan so fine

GEWONNEN: 5x een giftbox van So Vegan So Fine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel maak je elke dag kans op een mooie prijs. Doe deze week elke dag mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige prijzen in handen. Vandaag geven wij 5x een giftbox van So Vegan So Fine ter waarde van € 15,- weg.

Foodies Vega Special

€ 8,99
Foodies Vega Special

Wanneer je vaker vega(n) wilt gaan eten dan denk je al snel aan het minderen van vlees. Maar vergeet niet om ook eens de ingrediëntenlijst van zoete producten te checken, deze kunnen ook dierlijke producten zoals zuivel bevatten. De producten van So Vegan So Fine daarentegen passen perfect in een bewuste manier van leven doordat ze allemaal helemaal vegan, palmolievrij, 100% biologisch, fairtrade, en glutenvrij zijn.

so vegan so fine

De giftbox

Al meer dan 130 jaar maakt het familiebedrijf Brinkers Food de lekkerste chocoladepasta’s. Wanneer je dat al zó lang doet ontstaat een merk waarbij over echt alles is nagedacht. Zo vind je de chocoladepasta’s in kleurrijke, vrolijke glazen potten. En de smaken? Die zijn heerlijk! De pasta’s zijn beschikbaar in vijf zalige smaken, allemaal in één giftbox: een smeuïge hazelnootpasta met maar liefst 15% hazelnoten, een intense chocoladepasta met 11% cacao, een heerlijke amandelpasta met 15% amandelen, een verrassende witte chocoladepasta met kokos en een heerlijk smeuïge pure chocoladepasta met 30% cacao. Ben jij ook helemaal enthousiast geworden? Vandaag heb je éxtra geluk. Wij mogen maar liefst vijf kleurrijke giftboxs weggeven! Zo kun je alle chocoladepasta’s proberen. Hoe fijn is dat?!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf giftboxen van So Vegan So Fine t.w.v. € 15,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 15 maart de winnaars bekend maken!

(deze winactie is gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!