Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN: Global Messenset van La Cucina

GEWONNEN: Global Messenset van La Cucina

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een vlijmscherp cadeau waar iedere foodie van droomt. We geven een Global Messenset van La Cucina t.w.v. €235 weg.

Global messenset

Het Japanse merk Global heeft zijn plaats verworven in de Europese professionele- en hobbykeukens. Het oorspronkelijke ontwerp van Global messen van de hand van ontwerper Komin Yamada werd in 1985 geregistreerd door fabrikant Yoshikin. Het revolutionaire ontwerp van de handgreep maakte al snel furore. Diverse keuringsdiensten vonden het belangrijk voor de hygiëne om een mes uit (ogenschijnlijk) één stuk staal op te nemen in de horeca. Deze set bestaat uit een officemes, een koksmes en een schilmesje. Alles wat je als enthousiaste foodie nodig hebt, dus!

Bijzonder staal

Het mes wordt gesmeed en is vervaardigd uit het gepatenteerde “CROMOVA” staal. Deze staalsoort met een hardheid van 56 – 58 Rockwell garandeert weinig breuk en is zo goed als roestvrij. De handgreep is door zijn kuiltjesprofiel antislip. De messen zijn geslepen onder een hoek van 15 – 17°, waardoor een langere scherpte dan een traditioneel Europees mes is gewaarborgd.

Wat maakt de Global messen zo speciaal? Dat zijn een zevental eigenschappen: de naadloze afwerking voor extra hygiëne die bacterievorming voorkomt, de uitgekiende balans tussen lemmet en heft, een optimaal antislip heft, geen vormgevormd heft, waardoor iedereen het mes op zijn eigen manier kan vasthouden. Maar ook de unieke slijphoek, die een verfijnde snijtechniek mogelijk maakt, de zeer uitgebreide collectie en een een uitgesproken design. Meer informatie vind je op de site van La Cucina.

Zo maak je kans

Om kans te maken op dit prachtige Global Messenset van La Cucina t.w.v. €235, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!