Advertentie
Wild avontuur
Van kopen tot klaarmaken, van wilde paddenstoelen tot fazant: auteur Jacques Hermus legt je in deze pil álles uit over wild. Samen met twintig chef-koks uit de Achterhoek verzamelde hij de lekkerste wildrecepten. Nieuwsgierig? We geven maar liefst 25 exemplaren weg! Kijk op wildetenindeachterhoek.nl/foodies.
Jacques Hermus.Het wildkookboek.
Fontaine Uitgevers. 208 pagina’s. Prijs: 24,95 euro.
Onze tips
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Redactie