Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Svart messenset homey's

GEWONNEN: Homey’s SVART messenset met superscherp design

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag maak jij kans op een Homey’s SVART-serie messenset ter waarde van 95,85 euro.

Svart is het Zweedse woord voor zwart. Misschien is de naam van deze geweldige messenset met zwartgekleurde heften niet heel origineel, maar het design is dat wel! De unieke vormgeving houdt in dat het heft (handvat) en het lemmet (snijkant) uit één deel bestaat. Waar de meeste andere messen een los heft en lemmet hebben, bestaan de SVART messen uit een stuk roestvrijstaal.

Scherp en ijzersterk

Door de unieke vormgeving ogen de messen niet alleen speciaal, het maakt ze ook ijzersterk. De overgang van heft naar lemmet is vaak een minder sterk punt van een mes, maar doordat de SVART-serie messen uit een stuk bestaan, zijn er geen zwakke punten. Bovendien zijn de messen door het ontbreken van naden en bevestigingsonderdelen bijzonder goed schoon te houden. De zwarte kleur van het heft van de messen is afkomstig van een speciale en voedselveilige ijzeroxidebehandeling. Door gebruik van hoogstaand staal is het lemmet vlijmscherp geslepen.

Voor ieder doel een mes

De Homey’s SVART messenset bestaat uit vijf verschillende messen. Met het gekartelde broodmes snijd je perfecte sneeën brood. Het vleesmes snijdt moeiteloos door alle vleessoorten en met het koksmes snijd je alle groenten razendsnel klein. Het officemes en het universeel keukenmes gebruik je voor alle kleinere kook- en schilklusjes. Met de complete set kun je jarenlang vooruit. Je vindt alle messen op de website van Homey’s.

Zo maak je kans

Vandaag mogen wij een complete Homey’s SVART messenset weggeven ter waarde van 95,85 euro. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Sally uit Den Bosch. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!