Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
SCHAFT in de Werkspoorkathedraal Utrecht_banner

GEWONNEN // 'Inklokkaarten' voor indoor Food Fair SCHAFT in Utrecht

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

In het paasweekend, 25 t/m 28 maart, staat de historische Werkspoorkathedraal in Utrecht in het teken van de allereerste nostalgische indoor food fair van Utrecht: SCHAFT. SCHAFT staat voor ouderwets gezellig samen zijn, een eigentijds food event met een knipoog naar de jaren ’60, ’70 en ‘80. De voormalige fabriek vormt een lang weekend een indoor food-walhalla, vol gezellige bars en kermisattracties. Food Fair SCHAFT is voor iedereen, jong of oud, die houdt van lekker eten en drinken, gezelligheid en goede muziek.

Wat te verwachten?

Vintage food trucks, funk, soul, Motown en jazzy sounds, lokale horecapartners en brouwerijen, kermis attracties ‘van toen’, barbiers, en een markt met vintage, fashion en andere musthaves. SCHAFT neemt je mee naar de tijd van taveernes en tapperijen, goedlachse kasteleins en nostalgisch vertier: dansen, drinken en schaften.
Bij SCHAFT vind je foodtrucks zoals ze bedoeld zijn. Oude busjes omgetoverd tot rollende keukens die ‘finger licking food’ bereiden. Er zijn ook een aantal foodtrucks aanwezig die zich richten op vega en glutenvrij. Het Utrechtse horecafenomeen De Dikke Dries opent een pop-up café tijdens SCHAFT, waar je terecht kunt voor een ouderwets gezellig ‘De Leckere’ biertje aan de bar. Grote, levensechte cafépuien gaan er voor zorgen dat de ‘Nieuwe Dikke Dries op locatie’ niet onder doet voor de twee bekende bruine kroegen in de binnenstad. Op SCHAFT hoor je oude pop, funk, Motown en hits uit de 70’s, 80’s en early 90’s: klassiekers die bijna iedereen kan meezingen. Kortom, SCHAFT verrast haar bezoekers met een onvergetelijke dag of avond uit.

Win twee inklokkaarten voor Food Fair Schaft

Doe mee met onze winactie en win twee zogenaamde ‘inklokkaarten’ voor SCHAFT! Met deze kaarten kan de winnaar samen met een vriend/vriendin bij een aantal food trucks naar keuze eten en drinken. Genieten! Hoe doe je mee? Word lid van onze inspirerende nieuwsbrief via onderstaand formulier en laat ons weten met wie jij van dit culinaire event wil genieten. De winnaar wordt op 22 maart bekend gemaakt via onze Facebook-pagina!
[contact-form-7 id=”20026″ title=”Winactie Food Fair Schaft”]
Schaft-WerkspoorKathedraal-050216-©FlorisHeuer-2048px-005-2

Dikke dries 4

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!