Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
X7 illy iperespesso

GEWONNEN // Koffiemachine: de illy X7.1 Iperespresso t.w.v. € 199,00

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Ben jij dol op goede koffie? Maak dan nu kans op je eigen koffiemachine! Deze koffiemachine van illy is ontworpen om de lekkerste koffie met het grootste gemak thuis te bereiden. De X7.1 Iperespresso koffiemachine van illy is met het retrodesign en innovatieve technologie een eye-catcher in je keuken.
Het onmiskenbare design doet denken aan de handelingen van de barista en de espresso die je thuis maakt, smaakt net zoals die in de koffiebar: je doet de capsule in de filterhouder en start de extractie met één druk op de knop. Dat is de Iperespresso. Hij heeft een stoompijpje voor cappuccino. Ideaal voor wie van espresso houdt en tevens ontworpen voor wie niet zonder cappuccino kan. Als je hem kent, vergeet je hem nooit meer.
X7 illy iperespesso

Word zelf de barista

Geniet nu ook thuis van een intense, fluweelzachte, aromatische en weergaloze espresso met een dichte, hazelnootkleurige crèmelaag die zich in en niet op de koffie vormt. De Iperespresso regelt de perfecte temperatuur, druk en tijd. Het geheim bestaat uit capsules die een optimale dosis illy melange van negen soorten, speciaal geselecteerde Arabica koffiebonen, bevatten.

Win de illy X7.1 Iperespresso t.w.v. € 199,00

Wil jij deze koffiemachine winnen? Doe dan nu mee en vul het formulier in en beantwoord de volgende vraag:
Hoeveel koffiebonen zijn er nodig voor een goede kop espresso?
Tip: vind het antwoord in het interview met de barista in foodies oktober (het KOFFIEnummer!) op blz. 55.
(deelname gesloten)
Met deze machine ben je met een druk op de knop zelf de barista! Ieder kopje koffie is pure verwennerij. Succes!
*Meedoen tot 16 november. De prijswinnaars zal uiterlijk binnen twee weken per e-mail en op Facebook op de hoogte worden gesteld. Over de uitslag van de acties kan niet worden gecorrespondeerd.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!