Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Kookboek Bart's Fish Tales

GEWONNEN // Kookboek Bart's Fish Tales

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Spartelverse vis van de beste kwaliteit, voor minder doet Bart van Olphen het niet. Voor Bart’s fish tales verzamelde hij meer dan honderd visrecepten afkomstig uit alle windstreken. Maar minstens zo belangrijk in dit boek zijn de verhalen van ’s werelds meest duurzame visserijgemeenschappen.
Bart’s Fish Tales voert je mee over de wereldzeeën. Naar de geelvintonijn uit de Malediven. Heerlijke recepten met kreeft, krab en coquilles uit Canada. Traditionele bereidingen van Spaanse ansjovis en de geroosterde heek uit Engeland. Stoppen met het plunderen van de oceaan hoeft volgens Bart namelijk niet te betekenen dat we moeten stoppen met vis eten, wel dat we bewustere keuzes moeten maken. In ieder hoofdstuk meert Bart aan in een ander land en vindt je recepten met vissen die in dat land gevangen worden. Daarnaast ook veel tips: hoe open je oesters, pel je garnalen of ontleed je een kreeft? De combinatie met de prachtige foto’s maakt Bart’s fish tales tot een groot visfeest.
Wat is jouw favoriete visrecept? Laat het ons via onderstaand formulier weten en je maakt kans op één van de drie exemplaren van Bart’s Fish Tales.
[contact-form-7 id=”20084″ title=”Winactie Fish Tales”]
Titel: Bart’s fish tales
Auteur: Bart van Olphen
Uitgeverij: Carrera Culinair
ISBN: 9789048825882
Prijs: 29,99 euro

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!