Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Hemelse modder kookboek

GEWONNEN: Kookboek Samen aan tafel van Hemelse Modder

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel bij jou thuis komt te staan. Deze keer verloten we een echte musthave: het geweldige kookboek SAMEN AAN TAFEL van restaurant Hemelse Modder ter waarde van €27,50.

Dit is een cadeau dat je even graag ontvangt als geeft. Het kookboek Samen aan Tafel staat boordevol heerlijke gerechten van restaurant Hemelse Modder. Ideaal om in december mee uit te pakken als vrienden en familieleden aanschuiven voor een feestelijke avond.

Signature dishes van Restaurant Hemelse Modder

Restaurant Hemelse Modder bundelt de recepten van de huidige jonge en ambitieuze keukenbrigade ter ere van haar 35-jarig jubileum. De bevlogen koks geven eigen interpretaties aan klassieke gerechten en dragen daarmee bij aan de huidige eetcultuur in Amsterdam.

Het kookboek nodigt uit om thuis extra te genieten van gezellige avonden. Met recepten voor zeer smakelijke soepen, sauzen en kroketjes. Voor volwaardige vegetarische gerechten en bijzonder lekkere bereidingen van vis en vlees. Het hoofdstuk met nagerechten is een zoete toegift van een restaurant dat zijn naam dankt aan het populaire chocoladetoetje.

Inspiratie voor elke dag

Een kookboek om ter hand te nemen als praktische en inspirerende bron van plezier in de keuken. Op doordeweekse dagen, of op dagen met een gouden randje, serveer je thuis een wild-zwijnbouillon met geroosterde kastanjes, aardpeertaartjes met gepocheerd ei, Beemsterkaaskoekjes, groenekoolstamppot, hertenbiefstuk in kruidenkorst met mieriksworteljus en pastinaak, zalmbonbons in sesamzaad, pistachetompouce met perenmousse, Hemelse Moddertaart of speculaasparfait. En dan zijn er nog 120 gerechten om uit te kiezen. De gerechten zijn eenvoudig aan specifieke wensen aan te passen, zodat iedereen samen aan tafel kan.

Zo maak je kans

Vandaag hebben wij extra goed nieuws voor je. Wij mogen niet één, niet twee, maar zelfs vier kookboeken weggeven. Kan jij ook niet wachten om met dit heerlijke boek de keuken in te duiken? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaars zijn Germa uit Veenendaal, Remco uit Hoofddorp, Dennis uit Dordrecht en Hanna uit Sint Pancras. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!