Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Demeyere hapjespan

GEWONNEN: Luxe Hapjespan Alu Pro 24 cm van Demeyere

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel bij jou thuis komt te staan. Deze keer verloten we een cadeau waar iedereen plezier van heeft: de veelzijdige Demeyere Alu Pro hapjespan 24 cm ter waarde van 109,00 euro.

Pannen zijn het belangrijkste kookwaar in de keuken. Van een goede pan heb je jarenlang plezier. Dat een pan niet zo maar een pan is, laat de Hapjespan Alu Pro 24 cm van Demeyere zien.

Kwaliteit en gebruiksgemak

De body van de Hapjespan Alu Pro is gemaakt van koud gesmeed aluminium en verzekert daardoor een goede warmtegeleiding. Aluminium is zeer sterk maar heeft een lager gewicht dan roestvrijstaal, wat het zeer geschikt materiaal maakt als het gaat om hanteerbaarheid. De enorme ervaring van Demeyere zorgt ervoor dat de pan is voorzien van een ergonomische greep. De antikleeflaag, die aanbranden tegengaat, is versterkt met titanium. Wow!

Voor alle warmtebronnen, perfect voor inductie

Het design van de Hapjespan Alu Pro werd specifiek ontworpen met een dikkere Radiant® bodem met Triplinduc® voor een nog betere connectie met een inductieplaat, waarvoor deze pan dan ook uitermate geschikt is. Kook je op een andere manier? Geen zorgen, de Hapjespan Alu Pro 24 is geschikt voor alle warmtebronnen.

Zo maak je kans

Al jouw andere hapjespannen zullen verbleken bij deze Demeyere Hapjespan Alu Pro 24. Krijg jij al zin om hem uit te testen? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Marjolyne uit Zwolle. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!