Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN Moederdag cadeautjes: Bresser ringlamp met statief

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: Bresser ringlamp met statief

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een Bresser ringlamp met statief ter waarde van € 161,- weg.

Heb jij een prachtige taart gebakken of een heerlijk diner bereid? Dan wil je natuurlijk een mooie foto maken om online te delen. Maar daar sta je dan in je te donkere keuken, een echt goede foto maken lukt niet want je hebt te weinig licht. Gelukkig is er dan de Bresser ringlamp. Met deze krachtige lamp heb je gegarandeerd voldoende licht om een gave foodfoto te maken!

Bresser ringlamp met statief

Met de Bresser STR-48B Ringlamp zet je in een handomdraai je gerecht goed belicht op de foto. De LED-lamp is multifunctioneel want je kunt zelf de lichtintensiteit (van 10 tot 100%) en de kleurtemperatuur (tot 85%) instellen. Daarnaast heeft de ringlamp een ingebouwde kantelkop waardoor je de lamp ook boven je gerecht kunt hangen en zodoende goed kunt belichten. Naast een ¼ schroef voor je camera is er een smartphonehouder geïntegreerd, zodat je foto’s kunt maken met je telefoon. Ideaal want je kunt je foto’s direct bewerken en posten! Bij de set zit een statief en een tas zodat je de lamp makkelijk mee kunt nemen en gelijk kunt gebruiken. En met de meegeleverde USB-kabel kun je je smartphone of camera direct van stroom voorzien. De lamp is ook ideaal te gebruiken bij het maken van vlogs, productfotografie of modelfotografie.

bresser ringlamp

Zo maak je kans

Wil jij een Bresser Ringlamp – STR-48B – Dimbaar en met Smartphonehoudermet statief t.w.v. € 161,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!