Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Centraal Museum Utrecht museumcafé

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: high-tea & bezoek aan het Centraal Museum

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een bezoek aan het Centraal Museum en een high-tea voor twee ter waarde van € 78,- weg.

Ben je op zoek naar een leuk uitje voor Moederdag? Breng eens een bezoek aan het Centraal Museum in Utrecht. Ze hebben een uitgebreide collectie aan oude en moderne kunst en dat maakt het zeker het bezoeken waard. Niet alleen het museum zelf maar ook het bijbehorende Museumcafé Centraal is een aanrader. Het museumcafé is vrij toegankelijk, dus ook zonder museumticket te bezoeken (al is de combinatie mét museumbezoek natuurlijk het leukst).

Centraal Museum

Nu te zien:

Op dit moment is de tentoonstelling De Bentvueghels te zien. Deze tentoonstelling vertelt het bijzondere verhaal van een berucht kunstgenootschap in Rome, een groep kunstenaars uit de Noordelijke en Zuidelijke Nederlanden, die zich omstreeks 1620 in Rome verenigden in de kunstenaarsgroep de Bentvueghels.

Museumcafé Centraal

Museumcafé Centraal is dé plek in het museumkwartier in Utrecht waar je kunt neerstrijken voor een lekkere kop koffie, een heerlijke lunch of een gezellige borrel. In de zomermaanden is het goed toeven op het zonnige terras aan de prachtige binnentuin en in de wintermaanden binnen in het gezellige café. In het café zelf word je omgeven door kunst en design, zo zit je op replica’s van beroemde designerstoelen – denk aan Gerrit Rietveld en Piet-Hein Eek – en is de menukaart afgestemd op de tentoonstellingen. Ook in de museumtuin, waar het café op uitkijkt, is altijd van alles te zien en met een beetje geluk schijnt er op Moederdag een warm voorjaarzonnetje zodat jullie kunnen neerstrijken op het heerlijke terras.

Centraal Museum

Goed nieuws

Wil jij erheen? Goed nieuws! Wij mogen namelijk een bezoek voor twee personen aan het Centraal Museum en high tea bij museumcafé Centraal weggeven.

centraal museum

Zo maak je kans

Wil jij dit bezoek aan het Centraal Museum en de high-tea bij Museumcafé Centraal voor twee t.w.v. € 78,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!