Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
abonnement foodies

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: een halfjaar abonnement op Foodies

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een halfjaar abonnement op Foodies ter waarde van € 30,- weg.

Is jouw moeder een culinaire koningin en tovert ze altijd de lekkerste dingen bij jullie op tafel? Staat ze tijdens een etentje of verjaardag het liefst de hele avond zelf in de keuken? Laat haar dan eens met Foodies kennis maken. Elke maand vol inspiratie, weetjes op culinair gebied en de lekkerste recepten.

Foodies cadeau-abonnement

Met een Foodies cadeau-abonnement geef je niet alleen de lekkerste recepten cadeau, ook geef je een magazine vol verrassende ideeën, verschillende kooktechnieken en ingrediënten om mee aan de slag te gaan. Ongeacht het kookniveau van jouw moeder zijn de Foodies recepten gegarandeerd geslaagd. En het leukste? Met een abonnement op Foodies wordt je moeder elke maand weer herinnert aan haar speciale dag. Dus ga voor een Foodies Moederdag cadeau! Wanneer je het cadeau-abonnement bestelt, ontvang je direct een leuke cadeaubon om direct te printen en zelf te geven.

abonnement foodies

Zo maak je kans

Krijg je al trek en wil jij een halfjaar abonnement t.w.v. € 30,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!