Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
mari maris

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: 5x het kookboek ‘À la minute’ van Mari Maris

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij 5x het kookboek 'À la minute' van Mari Maris ter waarde van € 31,99 weg.

In ‘À la minute’ laat Mari Maris zien hoe makkelijk lekker eten nou eigenlijk kan zijn. Mari: “Als een mens moet eten, dan wel graag zo smakelijk mogelijk en liefst iets waar je wat aan hebt. Al zijn er van die dagen dat je gewoon geen zin hebt om te koken, – of geen tijd, of allebei – maar toch trek hebt in iets lekkers. Naar de snackbar lopen kan, maar dat geeft saai en nutteloos voedsel; zinloze calorieën eigenlijk.” Het kan volgens Mari ook anders. Ze gebruikte haar kennis van groente en van smaken en kwam met een boek dat uitblinkt in eenvoud. Maar óók in smaak.

mari maris

Easy does it

Van een omelet met meiraap en aardappel tot een kruidige kooltaart tot een andijviesalade met pistache, boontjes en wat oud-Hollandse brokkelkaas. Want die oude kaas, een schep crème fraîche of een handje noten zijn de smaakmakers waar simpele gerechten net wat spannender van worden. En ben jij net begonnen aan het jaarlijks terugkerende event dat goede voornemens heet? Dan heeft Mari een boodschap voor je: “Van een kleine portie sla zonder dressing word je dik omdat het de honger niet stilt en je daardoor de hele dag aan eten blijft denken. Ik eet liever lekker, niet belachelijk veel, maar wel genoeg om geen trek tussendoor te krijgen.” Kortom: wie slim wil eten (op dieet of niet) kiest voor smaak. En die vind je in het boek ‘À la minute’ van Mari Maris in overvloed.

kruidige kooltaart

Zo maak je kans

Krijg je al trek en wil jij één van de vijf kookboeken ‘À la minute’ van Mari Maris t.w.v. € 31,99 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!