Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Panasonic broodbakmachine

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: Panasonic broodbakmachine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een Panasonic broodbakmachine ter waarde van € 249,99 weg.

Niets is lekkerder dan zelfgebakken brood. Maak volgende Moederdag het ontbijtje op bed compleet door zelf je eigen brood te bakken. Dit kan met de Panasonic SD-YR2540HXD broodbakmachine, hiermee haal je een ambachtelijke bakker met 34 jaar ervaring in huis.

Broodbakmachine

De strak vormgegeven broodbakmachine beschikt over 32 automatische programma’s met een ruime keuze voor het bakken van diverse broden. Maar dat is niet het enige, je bakt er ook eenvoudig cake, pizza- en pastadeeg mee. Voor de échte foodies is het ook mogelijk om manuele settings te gebruiken, waarbij je zelf de kneed- en rijstijd voor brooddeeg en cakes kunt instellen. En dankzij de noten- en rozijnendispenser kun je eindeloos veel meer variaties maken. Al jouw creatieve bak ideeën worden met 1 druk op de knop werkelijkheid!

panasonic broodbakmachine

Zo maak je kans

Wil jij deze prachtige Panasonic SD-YR2540HXD broodbakmachine t.w.v. € 249,99 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!