Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN Moederdag cadeautjes: baristapakket voor thuis

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: baristapakket voor thuis

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij een thuis barista pakket ter waarde van € 35,- weg.

Is jouw moeder een echte koffieleut? Dan is dit mooie baristapakket voor thuis echt iets voor haar! In het prachtige pakket krijg je 2 pakken houdbare Jersey melk, een gaaf zwart rekje met daarin 4 zwarte mokken, heerlijke koekjes en lekkere karamel fudge.

De Jersey melk is de perfecte melk voor in een baristapakket omdat het de dé ideale opschuimmelk is voor al je lattes en cappuccino’s! Dit komt omdat het nature 20% meer proteïne, maar ook meer vet, eiwit, vitaminen en mineralen bevat dan gewone melk. Dat maakt dat het een eigen, volle smaak heeft. Doordat de melk het A2 eiwit bevat, is de melk toegankelijker voor mensen met een koemelk allergie. Mensen met een koemelk allergie kunnen namelijk vaak wel A2 eiwit consumeren. Je kunt de lekkere melk zo drinken of om op te schuimen in je cappuccino.

thuis barista pakket Vandersterre

Zo maak je kans

Wil jij dit prachtige baristapakket voor thuis t.w.v. € 35,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!