Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Yamaha earphones

GEWONNEN Moederdag cadeautjes: Yamaha TW-E3B True Wireless Earphones

Advertentie

Foodies deelt uit! Omdat elke moeder het verdient om eens in het zonnetje gezet te worden, maak je in de dagen voor Moederdag elke dag kans op een mooi cadeau. Doe mee met onze winacties en misschien kan jij jouw moeder verrassen met één van onze prachtige prijzen. Vandaag geven wij één paar Yamaha TW-E3B True Wireless Earphones ter waarde van € 89,- weg.

De Yamaha TW-E3B zijn True Wireless Earphones. Dit zijn oortjes die zich aanpassen aan jou en jouw omgeving. Dit komt door Yamaha’s unieke technologie die is gebaseerd op de gevoeligheid van het menselijk oor. Op basis van deze technologie wordt het optimale volume voor jou bepaalt. Door de compacte behuizing zitten de oortjes comfortabel en hebben ze een fijne pasvorm, ook voor kleinere oren. En omdat er oordopjes in vier verschillende maten meegeleverd worden, weet je zeker dat de juist grootte voor jou erbij zit.

Lekker lang luisteren

Bij Yamaha snappen ze dat je het liefste zoveel mogelijk tijd wilt doorbrengen met je favoriete nummers. Daarom heeft de batterij een extra lange levensduur, tot wel zes uur na het opladen. Bewaar je ze in het oplaaddoosje? Dan kun je ze tot wel 24 uur achter elkaar gebruiken. En niet alleen voor muziek: je kunt langdurig draadloos videocontent op je smartphone bekijken en wanneer je maar wilt genieten van je favoriete kookprogramma’s. De oortjes zijn in meerdere kleuren verkrijgbaar. Speciaal voor Moederdag mogen wij één paar weggeven. De winnaar zelf bepalen welke kleur hij/zij voor zijn moeder ontvangt. Roze of paars; jij kiest jouw favoriet!

Yamaha E3B kleuren

Zo maak je kans

Wil jij de Yamaha TW-E3B True Wireless Earphones t.w.v. € 89,- winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op Moederdag (8 mei) de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!