Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Panasonic Croustina

GEWONNEN: Panasonic Croustina broodbakmachine

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere bakliefhebber aan zal spreken. We geven de Panasonic Croustina broodbakmachine ter waarde van maar liefst 299,95 euro weg.

Croustina betekent vrijheid als het gaat om glutenintolerantie of voedselallergieën. Dankzij de speciaal ontworpen programma’s bak je perfect glutenvrij brood en cake. Daardoor is dit apparaat uitgegroeid tot een echte favoriet.

Croustina broodbakmachine

De Croustina broodbakmachine bootst een traditionele bakkersoven na. Dankzij de reflecterende binnenzijde en een centrale verwarmingsbron rond het bakblik, wordt de warmte gelijkmatig verspreid. Met brood voorzien van een knapperige korst als resultaat.

Het geoptimaliseerde deegblad houdt het brooddeeg vast en rekt het uit terwijl het blijft hangen achter de ingebouwde ribben van het ovale bakblik. Dit zorgt voor een luchtig brood, alsof het gekneed is door ervaren ambachtsbakkers.

Vers ontbijtje

Niet voor dag en dauw je bed uit zoals een echte bakker? De Croustina broodbakmachine is tot wel 13 uur vooraf instelbaar. Dus zet de machine aan voor je naar bed gaat en ontbijt de volgende ochtend met supervers en warm brood. Lekkerder wordt het niet!

Meer dan brood

Zin in iets anders? De slimme machine kan meer dan alleen brood bakken: met de 18 automatische programma’s maak je ook cakes, pizzadeeg en zelfs jam om je zelfgebakken brood mee te besmeren. Meer informatie vind je op de site van Panasonic.

Zo maak je kans

Ook voor het winnen van deze prachtige prijs hoef je niet voor dag en dauw je bed uit. Sterker nog, je kunt gewoon lekker blijven liggen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Daniëlle uit Voorhout. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

 

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!