Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN: Serveerplank ‘Lazy Susan’ van Gusta

GEWONNEN: Serveerplank ‘Lazy Susan’ van Gusta

In samenwerking met Gusta

Advertentie

Wat is een betere manier om het leven te vieren dan met een borrel? De stijlvolle serveerplank 'Lazy Susan' van Gusta geeft jouw favoriete hapjes de plek die ze verdienen. Doe snel mee een wie weet win jij deze prachtige eyecatcher ter waarde van €39,99.

De grote, ronde plank is wat ons betreft sowieso de leukste borreltrend van het jaar, maar  ‘Lazy Susan’ van Gusta laat alle andere borrelplateaus pas echt verbleken. De handvaten geven ‘Lazy Susan’ een unieke, stijlvolle uitstraling en maken het bovendien supereenvoudig om de borrelplank te verplaatsen van je serre naar de keukentafel. Dankzij de ruime afmeting van ø42cm kan het hele gezin plaatsnemen rondom deze bamboe eyecatcher en naar hartenlust hapjes pakken. Wil je een hapje pakken dat aan de andere kant van de plank ligt? Geen probleem! ‘Lazy Susan’ kan ronddraaien, waardoor niemand iets hoeft door te geven en je ook niet tussendoor op hoeft te staan. Serveer er een paar goede wijnen bij en geniet.

Celebrate the day!

Gusta maakt van elke dag een feestje. Dankzij het ruime assortiment in koken, tafelen en home & living maak jij van ieder moment iets bijzonders. Kom na een werkdag tot rust met thee uit je nieuwe lievelingsmok, schenk je wijn in het glas van je dromen en bereid je favoriete pasta in de juiste pan. Of je hem daarna opeet aan tafel met je gezin of toch liever onder een heerlijke fleecedeken duikt, is helemaal aan jou. Met de producten van Gusta maak je de mooie momenten nog net even mooier.

Zo maak je kans

Met wie wil jij het leven vieren? Vertel ons met wie jij het liefst wil borrelen door te reageren onder deze post op Facebook of onder deze post op Instagram en maak kans op deze te gekke serveerplank ‘Lazy Susan’ van Gusta om al je borreldromen te laten uitkomen. Waar wacht je nog op?

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!