Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
SodaStream Gold_Edition

GEWONNEN: SodaStream Limited Gold Edition

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag wensen we iedereen een ‘sparkling Christmas’ toe met de SodaStream Limited ‘Gold Edition’ ter waarde van 99 euro.

SodaStream weet wel wat ze met kerstcadeautjes moeten doen. Het bedrijf deed consumentenonderzoek* naar kerstcadeaus en concludeerde dat deze moeten voldoen aan twee eisen: ze moeten milieuvriendelijk en praktisch zijn. Nou, die vakjes tikt dit cadeau wel af. Dankzij de herbruikbare SodaStream-fles bespaar je bovendien duizenden plastic wegwerpflessen. Milieuvriendelijk, check! Daarnaast maakt de SodaStream je kraanwater in een handomdraai bruisend. Praktisch, check!

Bruiswater én cocktails

De SodaStream maakt alle plastic wegwerpflessen met bruiswater overbodig. Je plaatst een koolzuurcilinder achter in het apparaat, zet de SodaStream-fles met kraanwater in het apparaat, drukt op knop, en voilà: je hebt je eigen bubbels. Maar er is meer. De SodaStream maakt ook elk feestje bruisend met heerlijke cocktails. Op de speciale receptenpagina zie je hoe jij met dit apparaat je kerst afsluit met een Smokey Margarita of Vivacious Vodka. Yum!

Speciale editie

Speciaal voor de kerstdagen heeft SodaStream een gelimiteerde editie uitgebracht, de ‘Gold Edition’. De stijlvolle witte Spirit en de bijhorende hervulbare fles zijn tijdelijk uitgevoerd met gouden kleuraccenten. Wat een plaatje! Meer informatie over de producten vind je op de website van Sodastream.

Zo maak je kans

Vandaag geven wij de SodaStream Limited Gold Edition ter waarde van 99 euro weg. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Maandag trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Amber uit Sommelsdijk. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

*Online enquête uitgevoerd door DataChefs PLC in juni 2019 bij een representatieve steekproef van 300 inwoners van de VS en 300 van Duitsland.

foodies adventskalender 2019

 

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!