Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Solis 5 in 1 tafelgrill

GEWONNEN: Solis Table Grill 5 in 1

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we apparaat dat echt alles kan. Jij maakt namelijk kans op de Solis 5 in 1 tafelgrill ter waarde van 249,90 euro.

5 in 1

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft deze innovatieve tafelgrill van Solis maar liefst 5 verschillende functies. Daardoor heb je enorm veel mogelijkheden: van racletten tot grillen en van wokken tot het bakken van pizza’s en crêpes.

Van alle markten thuis

De multifunctionele grillplaat heeft een oppervlakte van maar liefst 27,5 bij 56,5 centimeter. De plaat is aan een kant half geribbeld en half glad, waardoor deze voedingsmiddelen zowel gegrild als gebakken kunnen worden. De andere kant van de plaat bestaat uit ruime cirkelvormen; ideaal voor het gebruik van de wokpannetjes en het bakken van de heerlijkste crêpes.

Twee zijden

Uniek aan de Table Grill 5 in 1 is dat de enorme grillplaat aan twee zijden verwarmt. Hierdoor worden de producten op de plaat bereid met een krachtig vermogen van maar liefst 1200 Watt (bovenhitte) en in de pannetjes ónder de plaat met nog eens 200 Watt (onderhitte). Dankzij de anti-aanbaklaag op zowel de grillplaat als in de pannetjes, blijven er geen voedingsmiddelen achter – zelfs zonder het toevoegen van boter of olie. Gezond genieten was zelden zo eenvoudig.

Exclusief model

De Solis Table Grill 5 in 1 die wij mogen weggeven is er niet zomaar eentje. Dit is de speciale foodies Solis Table Grill 5 in 1, gebruikt voor dé fotoshoot in de Big Christmas Issue van foodies. Met liefde verzorgd, getest én schoongemaakt door foodieskok Willem. Hiervan is er maar één op de hele wereld. Wil je meer weten over deze musthave? Kijk dan op de website van Solis.

Zo maak je kans

Deze kerst kan jij samen met je dierbaren genieten van deze prachtige Solis Table Grill 5 in 1. We vragen je niet om een refreintje of een dansje om te kunnen winnen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Deze winactie is gesloten. De winnaar is Shelley uit Amersfoort. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!