Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor GEWONNEN: Stone Raclette Grill SG 4195 van Fritel

GEWONNEN: Stone Raclette Grill SG 4195 van Fritel

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere foodie moét hebben. We geven de Stone Raclette Grill SG 4195 van Fritel t.w.v. € 99,99 weg.

Roep de rest van het gezin of huishouden maar dat ze aan tafel kunnen, want met deze Fritel steengrill kan het feest meteen beginnen. Snijd wat vlees, vis en groenten en laat iedereen zijn eigen pannetjes en plek op de grill vullen. Ga je als eerste voor champignons met kaas erover, verdwijnt er eerst een stukje kip van de vleesschaal of doe je het gewoon allebei? Met 10 pannetjes kun je lekker variëren en maak je het zo ingewikkeld als je zelf wilt.

Hoogwaardige kwaliteit

Steengrillen is pas écht leuk als je kwaliteitsapparatuur in huis hebt. Met de Stone Raclette Grill SG 4195 van Fritel zit je sowieso goed. Naast een strak en trendy design geniet je ook nog van enorm veel gebruiksgemak. De grill is van een hoge kwaliteit natuursteen en dankzij het handige gootje, wordt het vet opgevangen en blijft je tafel schoon. En de pannetjes? Die hebben een sublieme anti-aanbaklaag en kunnen na gebruik gewoon in de vaatwasser. Hoe fijn is dat?

Zo maak je kans

Om kans te maken op  de Stone Raclette Grill SG 4195 van Fritel t.w.v. € 99,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!