Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN: Teufel MOTIV GO speaker

GEWONNEN: Teufel MOTIV GO speaker

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 1 tot 23 december zetten we iedere dag een cadeau in de spotlight dat misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag hebben we een prachtige prijs die iedere foodie moét hebben. We geven de Teufel MOTIV GO t.w.v. € 249,99 weg.

De Teufel MOTIV GO produceert ondanks zijn compacte afmetingen een krachtig en vol geluid van onvervalste stereokwaliteit. Binnen de luxe vormgegeven aluminium behuizing van de MOTIV GO zorgen twee fullrange drivers voor geluid van optimale kwaliteit. Ze worden ondersteund door twee passieve basdrivers die zorgdragen voor de lagere frequenties. De door het Berlijnse Teufel ontwikkelde Dynamore®-technologie zorgt voor een enorme verbreding van het stereogeluidsbeeld. Dit is goed hoorbaar op grotere afstand van de luidspreker. De Dynamore®-functie kan met een knop worden in- en uitgeschakeld. De combinatie van bluetooth 5.0 en de audiocodec aptX® zorgt voor een optimale geluidsoverdracht.

Altijd en overal muziek bij de hand

Via de apps op onze smartphone hebben we niet alleen toegang tot muziek, maar ook tot allerlei andere audiocontent, zoals podcasts, luisterboeken, hoorspelen en zowat alle radiozenders ter wereld. De MOTIV GO kan de gebruiker vrijwel de hele dag vergezellen dankzij een batterij met een werkduur van 16 uur. Dankzij zijn compacte afmetingen kan hij moeiteloos van kamer naar kamer worden meegenomen. De bluetooth-luidspreker kan zelfs in de badkamer of keuken worden ingezet dankzij spatwaterdichte bescherming conform de IPX5-norm. Dat betekent dat de knoppen aan de bovenkant van de MOTIV GO ook kunnen worden bediend met natte of door het koken vies geworden vingers. De speaker kan na afloop simpelweg onder de kraan worden afgespoeld. Dit maakt de MOTIV GO de perfecte speaker voor iedere foodie!

Zo maak je kans

Om kans te maken op Teufel MOTIV GO speaker t.w.v. € 249,99, hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 24 december de winnaar bekend maken!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!