Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Teufel radio

GEWONNEN: Teufel Radio 3sixty

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag gaan we niet alleen voor lekker eten, maar ook voor lekkere muziek. Jij maakt namelijk kans op de Teufel Radio 3sixty, ter waarde van 279,99 euro.

Stel je oven maar in op 3sixty

De Radio 3sixty van Teufel doet een serieuze gooi naar het predicaat ‘moeder aller radio’s’. Hij vervult namelijk een (latente) behoefte om met één apparaat naar alles te kunnen luisteren. Op deze klassieke radio in een modern jasje vinden we DAB+, internetradio, bluetooth, Spotify Connect, aux, wifi en uiteraard ook FM. Hoe jij je kookkunsten ook muzikaal wilt ondersteunen – alles is mogelijk.

Met recht op het aanrecht

Dat we voor de 3sixty graag een plekje op ons aanrecht vrijmaken komt niet alleen door zijn uiterlijk, maar ook door de geluidskwaliteit. Deze radio klinkt echt lekker. Twee naar boven gerichte speakers produceren een zeer vol, ruimtevullend en gebalanceerd geluid, de subwoofer is aan de onderkant geplaatst en levert via je aanrechtblad een basgeluid dat je niet van dergelijke radio’s verwacht. Meer informatie vind je op de website van Teufel.

Zo maak je kans

Wil jij ook je keuken voorzien van jouw favoriete hits? We vragen je niet om een refreintje of een dansje om te kunnen winnen. Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Chantal uit Veldhoven. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!