Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // Tijd voor Café Intención koffie – win 2x een TiMeBoo horloge!

GEWONNEN // Tijd voor Café Intención koffie – win 2x een TiMeBoo horloge!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Koffiebranderij J.J. Darboven viert haar jubileum. Vanuit Hamburg branden en verkopen zij al 150 jaar koffie in Europa. Trots zijn ze op de Intención Ecológico koffiebonen. In samenwerking met J.J. Darboven geven wij twee duurzame TiMeBoo bamboe horloges weg!
Cafe Intencion
De Café Intención Ecológico koffiebonen zijn tegen een eerlijke prijs en onder internationale Fairtrade handelsvoorwaarden ingekocht bij Midden- en Zuid-Amerikaanse coöperaties van kleine boeren. Deze hoogwaardige, biologische koffiebonen rijpten onder gecontroleerd natuurlijke omstandigheden zonder toevoeging van niet natuurlijke meststoffen. Op de verpakking van Café Intención Ecológico vind je dan ook het biologische en Fairtrade keurmerk.

Win 2x een duurzaam TiMeBoo bamboe horloge

Café Intención
TiMeBoo horloges hebben een kast van bamboe en zijn van het duurzame bedrijf Cayboo. Bamboe is een fantastisch natuurproduct. Het groeit snel en heeft weinig nodig om te groeien. Cayboo gelooft erin dat er door bamboe een andere wereld kan ontstaan, duurzamer, groener, mooier voor ons allemaal.

Hoe doe je mee?

Vertel ons via onderstaand formulier of je een mannen- of vrouwenhorloge zou willen winnen en waarom je duurzaam de tijd wilt zien.
[contact-form-7 id=”20343″ title=”Winactie Horloge”]

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!