Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
WijnSpijs wandeling

GEWONNEN: WijnSpijs cadeaubon

Advertentie

foodies telt af naar kerst met een eigen adventkalender. Van 30 november tot 24 december geven we elke dag een mooie prijs weg die misschien wel in jouw handen terechtkomt. Vandaag maak je kans op de droom van iedere wijnliefhebber: een cadeaubon voor een WijnSpijs wandeling ter waarde van 100 euro.

De complete wijnervaring

Met de WijnSpijs cadeaubon krijg je een superverzorgd, origineel uitje, vol lekker eten en mooie wijnen. Met de cadeaubon kun je bijvoorbeeld een WijnSpijs Wandeling doen. Daar ontdekken culinaire wandelaars de leukste en beste restaurants van hun lievelingsstad op zondagmiddag. Als je hieraan deelneemt, staat er bij zes restaurants een prachtige WijnSpijs combinatie voor je klaar. Ook een Walking Dinner of Surprise Dinner behoren tot de mogelijkheden. De cadeaubon is geldig in meer dan 60 steden in Nederland en België. Waar je van deze ervaring wilt genieten, is dus helemaal aan jou.

Ontdek nieuwe hotspots

Wist je dat WijnSpijs ook een eigen app heeft? Hierdoor kun je in je eigen stad nieuwe hotspots te ontdekken of jouw weekendje weg compleet maken. Als je meedoet aan een wandeling, is hij helemaal onmisbaar. Dan loop je met de gratis WijnSpijs-app op eigen tempo en gelegenheid langs zes verschillende restaurants en ontdek oude bekende en nieuwe favorieten. Alle mogelijkheden en deelnemende steden vind je op de website van WijnSpijs.

Zo maak je kans

foodies mag een WijnSpijs-cadeaubon weggeven ter waarde van maar liefst 100 euro. Daar kun je vast en zeker iets moois voor uitkiezen. Wil jij ook de lekkerste wijn-spijscombinaties ontdekken in jouw favoriete stad? Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Inge uit Oostrum. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!