Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor GEWONNEN // Win een Scotch Beef steakpakket!

GEWONNEN // Win een Scotch Beef steakpakket!

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Scotch Beef staat bekend om haar topkwaliteit en bijzondere smaak. Scotch Beef heeft het BOB-logo (Beschermde Oorsprong Benaming). Met dit logo koop je vlees dat gegarandeerd afkomstig is van runderen of lammeren die in Schotland zijn geboren, opgegroeid en geslacht. Een garantie dus voor herkomst en kwaliteit!
rundkopie
Aberdeen Angus, Galloway en Highlander zijn vleesrassen afkomstig uit Schotland die bekend staan om hun malsheid en smaak. Schotland staat bekend om haar uitgestrekte graslanden. Wist je dat maar liefst 82% van alle landbouwgrond in Schotland gras en heuvellandschap is? Ideaal voor extensieve begrazing door runderen in de ongerepte natuur.
Download de nieuwe app Perfect Steaks and Roasts met handige bereidingstips en bak hiermee de perfecte steak en volg Scotch Beef op Instagram voor heerlijke recepten!
We geven een steakpakket t.w.v. € 100,- weg. Dat wordt genieten deze zomer met Scotch Beef! Doe mee via onderstaand formulier en maak kans op dit heerlijke pakket.
[contact-form-7 id=”20615″ title=”Winactie Scotch Beef”]
972356_578951075459109_1842527191_n

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!