Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor GEWONNEN // 2×2 kaarten voor het Better Event by Amber Albarda

GEWONNEN // 2×2 kaarten voor het Better Event by Amber Albarda

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Win: Kaarten Better Event by Amber Albarda

Better Event 2016 by Amber Albarda organiseert op 14 en 15 mei alweer de tweede editie van hét gezondheidsevenement van Nederland in de RAI Amsterdam.
Maak kennis met het beste en nieuwste op het gebied van natuurlijke gezondheid, pure voeding en verzorging, beweging en beauty. Woon lezingen bij van o.a. Jesse van der Velde, Rlaph Moorman en Rineke Dijkinga, neem deel aan workshops en struin de vele marktkraampjes en mooie beursvloer af voor de gezondste, lekkerste en mooiste producten.
Foodies geeft 2 x 2 kaarten weg! Vul voor vrijdagmiddag 13 mei voor 12:00 uur het formulier in en maak kans!
[contact-form-7 id=”20084″ title=”Winactie kaarten voor gezondheidsfestival”]
Steeds meer mensen zijn op zoek naar een manier om zich beter te voelen: of het nu om voeding, beweging, ontspanning of lichaamsverzorging gaat. De vraag naar natuurlijke producten en diensten is de laatste jaren enorm gegroeid en het aanbod in deze markt groeit evenredig.
Better Events brengt al deze producten en ontwikkelingen bij elkaar. Ze bieden onze bezoekers een inspirerend platform voor pure, ecologische, eerlijke en ambachtelijk oorspronkelijke producten en diensten. Alles wat je er tegenkomt is op alle fronten goed voor je. Van supplementen en voedingsmiddelen tot beautyproducten en van apparaten, beweging en ontspanning tot huid- en haarverzorging; alles is het beste en meest natuurlijk in zijn soort.
Informatie, kennis en inspiratie is hierbij minstens zo belangrijk, dus kun je op het event ook deelnemen aan workshops, clinics, proeverijen, productpresentaties, master classes en boeiende lezingen van toonaangevende sprekers!
betterevent2
betterevent
betterevent3

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!