Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Win een pakket Smaakt producten

GEWONNEN: XL pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

De lekkerste Indiase gerechten maak je met de biologische producten van Smaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van linzen, kikkererwtenmeel en vegan curry? Lees snel verder en win een XL pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-!

Smaakt: 100% biologisch

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win een XL pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

Winactie Smaakt

Rodelinzendahl

We maakten al eerder een heerlijke rodelinzendahl met geroosterde broccoli en pudla besan met de producten van Smaakt. Met de juiste ingrediënten tover je in een uur tijd een heerlijk Indiaas gerecht op tafel. Win het pakket van Smaakt? Dan kun je meteen een aantal ingrediënten van de lijst afstrepen én je voorraadkast aanvullen.

Rodelinzendahl met geroosterde broccoli en pudla besan

> naar het recept voor rodelinzendahl met geroosterde broccoli en pudla besan

Winactie Smaakt

Meedoen met de winactie voor het pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-? Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier invullen. De winactie loopt tot en met 14 februari 2022.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

(winactie gesloten)

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!