Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
winactie Yvette van Boven

GEWONNEN: boekenpakket van Yvette van Boven

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Yvette van Boven is een absolute culinaire duizendpoot, waar je absoluut niet omheen kunt. Haar recepten zijn stuk voor stuk maakbaar, vaak seizoensgebonden én ontzettend lekker. Vrijdag 21 april startte de 'Yvette van Boven Tiendaagse', om dat te vieren mogen we een boekenpakket met maar liefst drie van haar boeken weggeven!

Winactie Yvette van Boven

Afgelopen vrijdag startte de allereerste ‘Yvette van Boven Tiendaagse’. Tot en met zondag 30 april staan haar geweldige kookboeken dan ook in de spotlight. Gisteren deelden we al onze favoriete recepten van Yvette van Boven, vandaag hebben we een mooie winactie. Je maakt namelijk kans op een pakket met maar liefst drie boeken van Yvette: ‘Van Boven in het wild‘, ‘Home Made Basics‘ en ‘De bomvolle oven van Van Boven‘.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wildplukken met Yvette van Boven & Bas Erkens

Foto: Oof Verschuren

Het Gouden Kookboek

Eén van de te winnen kookboeken werd eind vorig jaar nog uitgeroepen tot Het Gouden Kookboek van 2022. ‘Van Boven in het wild’ is een herbarium, eetbare plantengids en ook een receptenboek ineen. Yvette laat de meest voorkomende wilde planten zien, ze leert je hoe je ze kunt herkennen én waar ze naar smaken. Zo leer je wildpluk gemakkelijk toe te passen in je eigen gerechten. Achter in het boek staan meer dan honderd makkelijke – bijna allemaal vegetarische – recepten met een originele twist. Wat dacht je bijvoorbeeld van brandnetelpasta of kleefkruidtaartjes?

Uit het boek

Van Boven in het wild

€ 38,99
Cover Van Boven in het wild

Het tweede boek dat in het pakket zit is ‘Home Made Basics’. Ook dit boek werd uitgeroepen tot Het Gouden Kookboek, maar dan in 2020. Met ‘Home Made Basics’ heeft Yvette van Boven een inspiratieboek voor iedereen gemaakt: voor jong of al iets ouder, voor iedereen die graag de basis van het koken wil leren en alles zelf wil kunnen maken. Door de recepten uit dit boek te maken zet je het hele jaar door vers, gezond en origineel eten op tafel. Met veel aandacht voor groentegerechten, is het een modern en onmisbaar doe-het-zelf-kookboek.

Uit het boek

Home Made Basics

€ 38,99
Cover voor Home Made Basics

De bomvolle oven van Van Boven

Het derde boek in het pakket is ‘De bomvolle oven van Van Boven’. In dit boek zijn bijna 200 recepten gebundeld die eerder verschenen in Volkskrant Magazine, waar Yvette een wekelijkse recept in deelt. Steeds met duidelijke, foolproof receptuur zoals we van haar gewend zijn én voorzien van een mooie tekening en ook foto. Alles gaat de oven in: groente, vlees, en vis. Uiteraard wordt er ook genoeg zoets gebakken. Kortom: dit is een heerlijk boek met heel veel oveninspiratie.

Uit het boek

De bomvolle oven van Van Boven

€ 35,00
de bomvolle oven van van boven

Zo maak je kans

Om kans te maken op het boekenpakket hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 1 mei 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

recepten van Yvette van Boven

Foto: Oof Verschuren

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!