Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Zomer pakket van Smaakt

GEWONNEN: zomer pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-

In samenwerking met Smaakt
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Deze zomer maak je de lekkerste gerechten met de biologische producten van Smaakt. Wat dacht je bijvoorbeeld van appelsap en popcorn maïs? Alle ingrediënten die je nodig hebt voor een heerlijke zomer! Lees snel verder en win een pakket van Smaakt t.w.v. € 100,-!

Win een zomer pakket van Smaakt

Bij Smaakt geloven ze dat kennis- en inspiratiedeling over voeding een belangrijke bijdrage levert aan het maken van een bewuste keuze over wat je als mens eet. Een keuze met impact voor jezelf, voor jouw omgeving en de toekomst. Daarnaast zijn al hun producten 100% biologisch. Proberen? Win nu een zomer pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- en ontdek de verschillende producten!

mungbonen van Smaakt

Smaakt: 100% biologisch

Goed voor jezelf, goed voor jouw omgeving, dat is Smaakt. Niet alleen de appelsap en mungbonen, maar ook alle andere producten van Smaakt zijn biologisch. De voedingsmiddelen zijn onder zo natuurlijk mogelijke omstandigheden geproduceerd en er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd. Smaakt heeft bovendien een groot assortiment aan vegan producten. Ook werkt Smaakt met duurzame verpakkingen met FSC gekeurd papier en BioBased folie.

Zo maak je kans

Om deze zomer kans te maken op het pakket van Smaakt t.w.v. € 100,- hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten. De winactie loopt tot en met 14 augustus 2023.

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!