Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Utenovn pizzaoven van Welvaere

Dit is de winnaar van de Utenovn – de pizzaoven van Welvaere

In samenwerking met Welvaere
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Onlangs testten Willem en Bas de Utenovn - de pizzaoven van Welvaere. Dit beviel zo goed dat we er vervolgens eentje weg mochten geven met een winactie. De winnaar is ondertussen bekend. Niet gewonnen? Dan hebben we alsnog een toffe kortingscode voor je!

Winnaar van de Utenovn – de pizzaoven van Welvaere

Een pizzaoven in je tuin, dat wil toch iedereen? Het liefst natuurlijk houtgestookt én met een goede pizzasteen, zodat je net als bij een Italiaans restaurant de lekkerste pizza’s kunt bakken. Willem & Bas gingen onlangs aan de slag met de Utenovn – de pizzaoven van Welvaere om deze testen. In dit artikel lees je alles over hun bevindingen. Vervolgens mochten we een pizzaoven weggeven, het is tijd om de winnaar van de Utenoven – de pizzaoven van Welvaere bekend te maken!

Dit is de winnaar van de Utenoven – de pizzaoven van Welvaere:
Carolien uit Beek

Gewonnen?

In dit artikel delen we alleen de voornaam en woonplaats van de winnaar. Uiteraard krijgt de winnaar ook persoonlijk bericht van ons. Alleen degene die persoonlijk bericht van ons heeft gekregen is de echte winnaar. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Kortingscode Utenovn – de pizzaoven van Welvaere

Niet gewonnen? Wees niet getreurd, we mogen van Welvaere een unieke kortingscode delen die je kunt gebruiken. Zo kun je alsnog deze zomer de lekkerste pizza’s bakken in je eigen tuin. Ga snel naar de website van Welvaere en krijg maar liefst € 150,- korting op de aanschafprijs van de pizzaoven. Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode FOODIESXWELVAERE te gebruiken bij het afrekenen.

De code is maximaal één keer per klant te gebruiken en is geldig tot en met 1 augustus 2023.

Utenovn - pizzaoven van Welvaere

Zelf pizza’s bakken

De conclusie van Willem & Bas is eigenlijk vrij simpel na hun test; deze pizzaoven wil je hebben. Nooit eerder bakten ze zo gemakkelijk échte pizza’s, die smaken zoals ze dat ook in Italië doen.

Koken op houtgestookt vuur zorgt voor een echte beleving in je eigen tuin. Niet alleen qua sfeer, zeker ook qua smaak. Met de Utenovn van Welvaere creëer je een pizza zoals je die ook zou eten op een idyllisch terrasje in Italië. Door de bakplaat bovenop de pizzaoven mag je wat ons betreft spreken van een heuse allrounder, omdat je er ook gemakkelijk mee kunt grillen. Kortom, dit wil toch iedereen?

Pizza proeven Bas Erkens

Lees ook:

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!