Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Kijktip: zijn dure gerechten écht beter dan goedkope gerechten?

Kijktip: zijn dure gerechten écht beter dan goedkope gerechten?

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Wat doe je als je alle foodseries op Netflix al gezien hebt? Juist, straight to YouTube! Daar ontdekte ik mijn allernieuwste verslaving: de serie Worth it.

In de serie Worth It gaan Steven Lim en Andrew Ilnycky iedere aflevering op bezoek bij drie verschillende restaurants, op zoek naar het allerlekkerste gerecht. Niets bijzonders zou je zeggen, maar schijn bedriegt: het ene restaurant is budgetproof, de ander normaal geprijsd en bij de laatste draait alles om luxe. Samen beantwoorden ze de hamvraag: is een pizza van 135 dollar nou echt lekkerder dan de Italiaanse klassieker van vijf dollar?

Thee van £80

Inmiddels heeft de serie al zes heerlijke seizoenen, waarin iedere keer een ander product centraal staat. De afleveringen duren zo’n zeven tot tien minuten waardoor je ze ook gewoon in je pauze kunt bekijken. Van fantastische eetstalletjes tot oogverblindende fine dining restaurants en van een beker thee van 70 pence tot een kop thee van 80 pond(!): alles komt voorbij. Natuurlijk wordt er niet alleen geproefd, maar krijg je ook een kijkje achter de schermen bij het etablissement. Het enige nadeel? Als je eenmaal begint met het kijken van Worth It, kun je niet meer stoppen…


Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!