Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Tony's Chocolonely Paasreep LR

Yes! De paasreep van Tony’s Chocolonely is er & dit is de smaak

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Word jij ook een blij ei van chocolade? Dan hebben we goed nieuws voor je! Tony's Chocolonely heeft een nieuwe paassmaak. Spoiler alert: die feeststol heb je niet meer nodig aan het paasontbijt...

De nieuwste reep bevat namelijk *tromgeroffel* melkchocolade (32%), amandelspijs en nootjes. Konden we bij de Tony’s valentijnsreep al een hartje uitbreken, dit keer bewaar je het vrolijke eitje voor het laatst.

Tony’s Chocolonely pasen

Niet alleen de reep is leuk, in de verpakking van Tony’s Chocolonely pasen zitten ook stroken om je eigen eierdopjes te maken. Ontbijten op je paasbest, dus! Ben je toch meer fan van de paasreep met melk, meringue en citroen? Geen zorgen, die blijft ook gewoon in de schappen liggen.

Hier koop je hem

De reep is vanaf nu verkrijgbaar bij de meeste supermarkten, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, Marqt, de Tony’s Shop en andere cadeau- en delicatessenzaken. Hij kost € 3,46.

Tony's Chocolonely Paasreep LR

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!