Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Heel Holland Bakt

Yes! Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt begint

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

De winter is in aantocht en dat betekent dat we superveel zin hebben om lekker met een dekentje op de bank naar onze favoriete programma's te kijken. Aan inspiratie is dit najaar geen gebrek, want de nieuwe afleveringen van Heel Holland Bakt komen eraan. Wij hebben alle details over het nieuwe seizoen.

In alweer het achtste seizoen van Heel Holland Bakt vliegen de taarten, koekjes en degen je om de oren. Een nieuwe groep gemotiveerde amateurbakkers gaat de strijd aan in de hoop de beste thuisbakker van Nederland te worden. De bakkerstent is deze keer twee keer zo groot vanwege de coronamaatregelen. ,,De HHB-tent is twee keer zo groot, de bakkers zijn drie keer zo enthousiast, Janny en Robèrt proeven vier keer zoveel en André.. is gewoon André; steun en toeverlaat voor de thuisbakkers,” Aldus Omroep Max.

Heel Holland Bakt: seizoen 8

Heb je al zin gekregen om Heel Holland Bakt te kijken? Zorg dan dat je vanaf zondag 27 december iedere week voor de buis zit en afstemt op omroep MAX (NPO1). Veel kijkplezier!


Foto: MAX/Roland J. Reinders

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!