Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Heel Holland Bakt

Yes! Dit is wanneer het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt begint

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

De herfst is in aantocht en dat betekent dat we superveel zin hebben om lekker met een dekentje op de bank naar onze favoriete programma's te kijken. Aan inspiratie is dit najaar geen gebrek, want de nieuwe afleveringen van Heel Holland Bakt komen eraan. Wij hebben alle details over het nieuwe seizoen.

De deelnemers

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt is bijzonder: na zeven edities waarin volwassenen de sterren van de hemel bakten, is het nu de beurt aan de kinderen. Samen met hun vader, moeder of andere volwassene waarmee ze in één huis wonen, gaan ze de strijd aan. Ja, je leest het goed: deze keer worden er duo’s gevormd en probeert ieder team de beste thuisbakker van Nederland te worden.

De jury

De opzet van de bakwedstrijd is dit keer weliswaar anders, de juryleden zijn vertrouwde gezichten. Ook dit seizoen nemen Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven plaats in de jury. Ook presentator André van Duin is weer van de partij.

Een tipje van de sluier

Net als bij de reguliere versie, is er iedere week een ander thema. Als eerste gaan de kandidaten aan de slag met het onderwerp Dierendag. De bakduo’s decoreren deze aflevering dierendonuts en maken een beestachtig mooi spektakelstuk; een dierentaart. Wij zijn heel benieuwd wie het in deze aflevering schoppen tot meesterbakkers.

Heel Holland Bakt Kids

Kan jij ook niet wachten? Gelukkig hoeven we nog maar heel even geduld te hebben. De bakkers betreden voor het eerst de grote befaamde baktent op zaterdag 3 oktober. Vanaf dat moment is het programma iedere week te zien om 19:25 uur op NPO Zapp.

Foto: MAX/Roland J. Reinders

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!