Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
cover fd2010

Zo ontvang je Foodies’ Frankrijknummer als eerste

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Terwijl wij volop genieten van jullie heerlijke creaties uit Foodies september op social media, zijn we op de redactie ook druk bezig met de smaakvolle oktoberuitgave. We waanden ons in het prachtige Frankrijk en reden de Tour de France vanuit de keuken met klassiekers al tomaten tarte tatin en granité van calvados, zetten noten in de hoofdrol in zoete én hartige gerechten, kip is deze maand ‘het meest veelzijdigste stukje vlees’, we genieten van bramen, pompoen en meer lekkers uit het seizoen, leren alles over varkensvlees en de bereiding daarvan en veel, veel meer Krijg jij ook al trek? Dan hebben we goed nieuws, want Foodies' grote Frankrijknummer is vanaf nu beschikbaar als pre-order!

Leven als een god in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Iedere ochtend beginnen met knapperig stokbrood met roomboter en dan de hele dag mijmeren over wat je gaat eten. Van een perfecte eclair bij de koffie en een klassieke uiensoep voor de lunch tot een coq au vin blanc als diner. Aan het einde van de dag draai jij tevreden aan je snor en verheug je je op een nieuwe dag in la France.

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt Foodies’ grote Frankrijknummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 27 augustus besteld, ploft deze heerlijke editie al op 12 september op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil Foodies grote Frankrijknummer als eerste ontvangen!

cover fd2010

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!