Terug naar Week van Italië
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten

Week van Italië

Week van Italië

Delizioso!

IJskoude affogato, knapperige focaccia, bucatini alla bresciana en een romige risotto. Deze week duiken we de keuken in van Viva Italia. Koken met klassiekers uit alle regio’s, recepten die generaties lang zijn doorgegeven door Italiaanse nonna’s en authentiek Italiaans streetfood. We proeven van de lekkerste Italiaanse kazen, maken een Italiaanse chocolade-hazelnoottaart en bereiden de beste pasta’s en pizza’s. Hoe maak je de perfecte stromboli of focaccia? No worries, foodies helpt je aan het perfecte recept.

Schrijf je vandaag nog in voor de Week van Italië en ontvang een watertandende bundel van 10 Italiaanse foodies recepten.

Meld je nu aan voor de Week van Italië + 10 gratis recepten!

Je abonneert je op onze wekelijkse foodies nieuwsbrief en je ontvangt op 16 augustus de recepten in je inbox. Afmelden is op ieder moment mogelijk.