Bereiding

  1. Schil de biet en de knolraap. Snijd ze in dunne plakjes en houd ze apart. Schil de citroenen met een dunschiller. Snij de citroenschil in dunne reepjes en bewaar ze in een vershouddoosje.
  2. Knijp de citroenen uit en schenk het sap op de gesneden bieten en de plakjes knolraap. Laat dit ca. 15 minuten staan.
  3. Droog de bieten en de knolraap plakjes voorzichtig droog met een keukenpapiertje en leg ze op een bord.
  4. Voeg blauwe bessen toe en verdeel de ricotta over 4 borden. Breng op smaak met zout, peper en olijfolie. Strooi het amandelschaafsel over de salades.
  5. Om het helemaal af te maken gebruik je Mazzetti Cremoso Glaze, een geweldige smaakverfijner!
Mazzetti Cremoso

Heerlijk met

Mazzetti Cremoso
€4,19

Receptuur: Mazzetti L’Originale