Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van

Magazine

Uit het boek

Foodies Magazine

Is de keuken jouw favoriete plek in het huis? Vind je het leuk om vrienden, familie en jezelf te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Foodies is jouw adres voor lekker eten. Je krijgt er niet alleen honger van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken!

Foodies 5 Dinner party
BBQ'en bij Willem met team Foodies

Kookinspiratie

Foodies is jouw adres voor lekker eten. We geven je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. Je krijgt er niet alleen trek van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken.

Cover voor

Maakbaar, uitdagend en bewust

De recepten in Foodies Magazine zijn altijd maakbaar, maar we dagen je ook graag uit om je culinaire grenzen te verleggen. Wij laten je kennismaken met nieuwe ingrediënten én vertellen je waar je ze kunt halen. Onze kok legt de bereidingswijze zo helder uit, dat je bijzondere gerecht niet kan mislukken.

Wij koken bewust, met duurzame producten. Geen pakjes en zakjes, maar verse en – waar het kan – lokale seizoensproducten.

Cover voor

Een levensstijl

Bij Foodies is koken geen activiteit, maar een stijl van leven. Naast onze favoriete recepten lees je over de laatste culitrends, ontdek je de nieuwste kookboeken en ga je mee op inspirerende reportages. Dagelijks delen vele Foodies-fans wat ze met Foodies Magazine maken. Wij inspireren jullie. En jullie inspireren ons!

Cover voor

Veel meer dan een magazine

Foodies is veel meer dan een culinair tijdschrift. Dagelijks op onze website, wekelijks in onze nieuwsbrief, maandelijks in ons magazine en jaarlijks in onze bijzondere kersteditie voorzien we elke kookliefhebber van heel veel recepten, de laatste culitrends, de leukste tips en verse kookinspiratie.

Wanneer verschijnt Foodies magazine?

Op onderstaande data ligt Foodies magazine in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. De verschijningsdata in België wijken af van de verschijningsdata in Nederland. Wil je altijd de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op Foodies. Deze data zijn onder voorbehoud.

Foodies 223 januari 2024
Foodies 320 februari 2024
Foodies 419 maart 2024
Foodies 516 april 2024
Foodies 621 mei 2024
Foodies 718 juni 2024
Foodies 816 juli 2024
Foodies 913 augustus 2024
Foodies 1010 september 2024
Foodies 1108 oktober 2024
Foodies 1207 november 2024
Foodies 1/202524 december 2024
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!