Cover Foodies Italië

Is de keuken jouw favoriete plek in het huis? Vind je het leuk om vrienden, familie en jezelf te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken en eten?
Dan is Foodies er voor jou.

Kookinspiratie
Foodies is jouw adres voor lekker eten. We geven je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. Je krijgt er niet alleen honger van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken.

Maakbaar, uitdagend en bewust
De recepten in Foodies magazine zijn altijd maakbaar, maar we dagen je ook graag uit om je culinaire grenzen te verleggen. Wij laten je kennismaken met nieuwe ingrediënten, en vertellen je waar je ze kunt halen. Onze kok legt de bereidingswijze zo helder uit, dat je bijzondere gerecht niet kan mislukken.

Wij koken bewust, met duurzame producten. Geen pakjes en zakjes, maar verse en waar het kan lokale seizoensproducten.

Een levensstijl
Bij Foodies is koken geen activiteit, maar een stijl van leven. Naast onze favoriete Foodies recepten, lees je over de laatste culitrends, ontdek je de nieuwste kookboeken en ga je mee op inspirerende reportages. Dagelijks delen vele Foodies-fans wat ze met Foodies magazine maken. Wij inspireren jullie. En jullie inspireren ons.

Veel meer dan een magazine
Foodies is veel meer dan een culinair tijdschrift. Dagelijks op onze website, wekelijks in onze nieuwsbrief, maandelijks in ons magazine en jaarlijks in onze bijzondere kersteditie voorzien we elke kookliefhebber van heel veel recepten, de laatste culitrends, de leukste tips en verse kookinspiratie.

Sluit nu voordelig online een Foodies abonnement af of haal Foodies magazine bij een van deze winkels.

Wanneer verschijnt Foodies magazine?

Op onderstaande data ligt Foodies magazine in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. De verschijningsdata in België wijken af van de verschijningsdata in Nederland. Wil je altijd de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op Foodies. Deze data zijn onder voorbehoud.

Foodies 2
24 januari 2023
Foodies 3
21 februari 2023
Foodies 4
21 maart 2023
Foodies 5
18 april 2023
Foodies 6
23 mei 2023
Foodies 7
20 juni 2023
Foodies 8
18 juli 2023
Foodies 9
15 augustus 2023
Foodies 10
12 september 2023
Foodies 11
10 oktober 2023
Foodies 12
09 november 2023
Foodies 1/2024
27 december 2023

Redactie

WillemChef en fotograaf

Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.

YvonneBrand manager

Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – en soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn.

MariekeRedacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

LotusRedacteur

Mag je wakker maken voor alles met aardappels of garnalen. Drinkt het liefst het hele jaar door warme chocolademelk met slagroom. Met zwarte koffie moet je niet in haar buurt komen (met ijskoffie wel). Vindt dat de Fransen het écht hebben begrepen door een kaasplankje én een toetje te eten.

BasRedacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Functioneert overigens niet zonder koffie. Witte chocolade met gepofte rijst is niet veilig in zijn buurt. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.

AnneRedacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?