Terug naar Magazine
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
foodies magazine

Foodies is voor mensen die van eten houden. Van een verrassend eenvoudige maaltijd tot experimenteren met een uitdagend recept.

Daarnaast nemen we je mee op culi-tour met de mooiste achtergrondverhalen. Kijk maandelijks met ons mee in onze zoektocht naar vernieuwende recepten, vlotte verhalen, leuke goodies en onmisbare kookboeken. Foodies is verkrijgbaar bij deze winkels.

Wanneer verschijnt Foodies?

Op onderstaande data ligt Foodies in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Foodies januari 2020
24 december 2019
Foodies februari
21 januari 2020
Foodies maart
18 februari 2020
Foodies april
17 maart 2020
Foodies mei
14 april 2020
Foodies juni
19 mei 2020
Foodies juli
23 juni 2020
Foodies augustus
21 juli 2020
Foodies september
18 augustus 2020
Foodies oktober
15 september 2020
Foodies november
13 oktober 2020
Foodies december
12 november 2020
Foodies januari 2021
24 december 2020

Redactie

SanneBrand manager

Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltjestaart, met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is.

WillemChef en fotograaf

Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.

YvonneEditor

Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – en soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn.

RoxanneContent manager

Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Bestelt tijdens de lunch standaard avocadotoast met gepocheerde eitjes. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici.

MartinaEditor

Kan moeilijk begrip opbrengen voor mensen die weinig lusten. Zelf lust ze namelijk alles, behalve grapefruit en tonic (ieuw, zo bitter!). Houdt van kluiven, no shame. Eet kilo’s boter en verafschuwt margarine. Vindt kaas met wijn het allerlekkerste toetje. Snapt de woordcombinatie ‘te veel knoflook’ niet. Kan prima zonder frituurpan, maar niet zonder haar slowcooker.