Cover Foodies Italië

Is de keuken jouw favoriete plek in het huis? Vind je het leuk om vrienden, familie en jezelf te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken en eten?
Dan is Foodies er voor jou.

Inspiratie
Foodies is jouw adres voor lekker eten. We geven je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. Je krijgt er niet alleen honger van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken.

Maakbaar, uitdagend en bewust
De recepten in Foodies zijn altijd maakbaar, maar we dagen je ook graag uit om je culinaire grenzen te verleggen. Wij laten je kennismaken met nieuwe ingrediënten, en vertellen je waar je ze kunt halen. Onze kok legt de bereidingswijze zo helder uit, dat je bijzondere gerecht niet kan mislukken.

Wij koken bewust, met duurzame producten. Geen pakjes en zakjes, maar verse en waar het kan lokale seizoensproducten.

Een levensstijl
Bij Foodies is koken geen activiteit, maar een stijl van leven. Naast onze favoriete recepten, lees je over de laatste culitrends, ontdek je de nieuwste kookboeken en ga je mee op inspirerende reportages. Dagelijks delen vele Foodies-fans wat ze met Foodies maken. Wij inspireren jullie. En jullie inspireren ons.

Veel meer dan een magazine
Foodies is veel meer dan een culinair magazine. Dagelijks op onze website, wekelijks in onze nieuwsbrief, maandelijks in ons magazine en jaarlijks in onze bijzondere kersteditie voorzien we elke kookliefhebber van heel veel recepten, de laatste culitrends, de leukste tips en verse inspiratie.

Sluit nu voordelig online een abonnement af of haal Foodies bij een van deze winkels.

Wanneer verschijnt Foodies?

Op onderstaande data ligt Foodies in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. De verschijningsdata in België wijken af van de verschijningsdata in Nederland. Wil je altijd de meest recente editie in huis? Neem dan een abonnement op Foodies. Deze data zijn onder voorbehoud.

Foodies 2
25 januari 2022
Foodies 3
22 februari 2022
Foodies 4
22 maart 2022
Foodies 5
19 april 2022
Foodies 6
24 mei 2022
Foodies 7
21 juni 2022
Foodies 8
19 juli 2022
Foodies 9
16 augustus 2022
Foodies 10
13 september 2022
Foodies 11
11 oktober 2022
Foodies 12
10 november 2022
Foodies 1/2023
27 december 2022

Redactie

SanneBrand manager

Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltjestaart, met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is.

WillemChef en fotograaf

Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.

YvonneBrand manager

Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – en soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn.

MartinaRedacteur

Kan moeilijk begrip opbrengen voor mensen die weinig lusten. Zelf lust ze namelijk alles, behalve grapefruit en tonic (ieuw, zo bitter!). Houdt van kluiven, no shame. Eet kilo’s boter en verafschuwt margarine. Vindt kaas met wijn het allerlekkerste toetje. Snapt de woordcombinatie ‘te veel knoflook’ niet. Kan prima zonder frituurpan, maar niet zonder haar slowcooker.

BasRedacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Functioneert overigens niet zonder koffie. Witte chocolade met gepofte rijst is niet veilig in zijn buurt. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.

MariekeRedacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Avocado toast met een gepocheerd ei is gek genoeg favoriet. Chocolade is niet veilig in haar buurt.