Terug naar Magazine
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
foodies magazine

Is de keuken jouw favoriete plek in het huis? Vind je het leuk om vrienden, familie en jezelf te verrassen met lekkere en bijzondere gerechten? Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken en eten?
Dan is Foodies er voor jou.

Inspiratie
Foodies is jouw adres voor lekker eten. We geven je verrassende ideeën om met verschillende technieken en ingrediënten aan de slag te gaan. Je krijgt er niet alleen honger van, maar krijgt vooral zin om met ons te gaan koken.

Maakbaar, uitdagend en bewust
De recepten in Foodies zijn altijd maakbaar, maar we dagen je ook graag uit om je culinaire grenzen te verleggen. Wij laten je kennismaken met nieuwe ingrediënten, en vertellen je waar je ze kunt halen. Onze kok legt de bereidingswijze zo helder uit, dat je bijzondere gerecht niet kan mislukken.

Wij koken bewust, met duurzame producten. Geen pakjes en zakjes, maar verse en waar het kan lokale seizoensproducten.

Een levensstijl
Bij Foodies is koken geen activiteit, maar een stijl van leven. Naast onze favoriete recepten, lees je over de laatste culitrends, ontdek je de nieuwste kookboeken en ga je mee op inspirerende reportages. Dagelijks delen vele Foodies-fans wat ze met Foodies maken. Wij inspireren jullie. En jullie inspireren ons.

Veel meer dan een magazine
Foodies is veel meer dan een culinair magazine. Dagelijks op onze website, wekelijks in onze nieuwsbrief, maandelijks in ons magazine en jaarlijks in onze bijzondere kersteditie voorzien we elke kookliefhebber van heel veel recepten, de laatste culitrends, de leukste tips en verse inspiratie.

Foodies is verkrijgbaar bij deze winkels.

Wanneer verschijnt Foodies?

Op onderstaande data ligt Foodies in de winkels. Abonnees ontvangen het blad een paar dagen eerder. Deze data zijn onder voorbehoud.

Foodies februari
26 januari 2021
Foodies maart
23 februari 2021
Foodies april
23 maart 2021
Foodies mei
20 april 2021
Foodies juni
25 mei 2021
Foodies juli
22 juni 2021
Foodies augustus
20 juli 2021
Foodies september
17 augustus 2021
Foodies oktober
14 september 2021
Foodies november
12 oktober 2021
Foodies december
11 november 2021
Foodies januari 2021
28 december 2021

Redactie

SanneBrand manager

Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltjestaart, met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is.

WillemChef en fotograaf

Maakt recepten maar gebruikt ze zelf bijna nooit. Heeft een grondige hekel aan kiwi en papaya. Is ‘s ochtends altijd vroeg wakker. Gaat iedere zomer op vakantie naar Frankrijk want kaas, brood, wijn.

YvonneRedacteur

Droomt als vegetariër over bacon. Ontbijt met smoothies, luncht met pizza – en soms ook andersom. Zak chips open betekent zak chips op. Kwijlt bij het zien van zachte camembert en danst van geluk als de eerste asperges, nectarines en verse vijgen weer op de markt zijn.

MartinaRedacteur

Kan moeilijk begrip opbrengen voor mensen die weinig lusten. Zelf lust ze namelijk alles, behalve grapefruit en tonic (ieuw, zo bitter!). Houdt van kluiven, no shame. Eet kilo’s boter en verafschuwt margarine. Vindt kaas met wijn het allerlekkerste toetje. Snapt de woordcombinatie ‘te veel knoflook’ niet. Kan prima zonder frituurpan, maar niet zonder haar slowcooker.

BasRedacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza het beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Functioneert niet zonder koffie. Witte chocolade met gepofte rijst is niet veilig in zijn buurt. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.