Advertentie
Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!
Wat eten we vandaag?
De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!
We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot hoofdgerechten om mee uit te pakken in het weekend.
Wil je iedere week het weekmenu en de lekkerste recepten in je mailbox? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Weekmenu
Maandag 9 september tot en met zondag 15 september:
Maandag
Aubergine puttanesca
Gek op melanzane alle parmigiana en pasta puttanesca? Dan is dit het gerecht voor jou!
Dinsdag
Koreaanse hartige pannenkoek met tofu
Deze hartige pannenkoeken met tofu zijn ideaal als snack, als voorgerecht of als hoofdgerecht. Kortom; geen enkele reden om ze niet te maken!
Woensdag
Spaghetti bolognese
Van deze traditionele spaghettisaus kun je gerust stellen dat het een gigantische allemansvriend is. Hier maak je het hele gezin blij mee!
Donderdag
Gerooktezalmkoekjes met avocado en mango
Deze viskoekjes zijn zo lekker dat je nooit meer anders wil. De zilte zalm, romige avocado en tropische mango gaan waanzinnig goed samen. Lekker als snack of hoofdgerecht met een groene salade erbij.
Vrijdag
Courgettesoep met munt
Deze courgettesoep met munt en crème fraîche is lekker fris. Maak gerust een flinke pan vol zodat iedereen kan aanschuiven.
Zaterdag
Tomatenorzo met köfte, yoghurt en pul-biberboter
De romige yoghurt, pikante pul-biber en hartige köfte gaan ontzettend goed samen. Combineer dat allemaal met tomatenorzo en je hebt het eenpansgerecht van je dromen!
Zondag
Tarte tatin met courgette
Voor deze tarte tatin gebruik je maar weinig karamel en ongezoet deeg. De zoete tonen zijn heel lekker bij courgette en de geitenkaas, maar het moet geen gebakje worden.
Vorig weekmenu
Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 2 september tot en met zondag 8 september.
Tip: vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.
Aardappeltortilla met chorizo
Noedels met crispy varkensgehakt en pittige paksoi
Makkelijke empanada’s met tonijn en zongedroogde tomaat
Romige tomatensoep met tostirepen
Auberginelasagne met ricotta
Ravioli met ricottavulling, courgette en beurre noisette met olijven
Cajun kip uit de oven van Jamie Oliver
Willem van Santen
Chef & fotograaf
Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.