Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
weekmenu willem

Weekmenu: wat eten we vandaag?

Profielfoto van WillemWillem van Santen

Advertentie

Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!

Wat eten we vandaag?

De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!

We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot echte uitpakkers voor in het weekend.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

weekmenu Prei met tofu, gember en kokos

Prei met tofu, gember en kokos

Dit Aziatische pakketje zorgt altijd voor blije gezichten aan tafel. Haal voor dit vegetarische ovenrecept vooral een goede zwartebonensaus bij de toko.

Naar het recept

Dinsdag

Sri Lankaanse kip curry met cashewnoten

Sri Lankaanse kipcurry met cashewnoten

We kennen allemaal de bekende Indiase curry’s wel, maar wat dacht je van een Sri Lankaanse kipcurry? De cashewnoten geven deze curry zijn typische textuur: romig met een bite.

Naar het recept

Woensdag

Heek op pompoen-wortelpuree met radijspickle

Heek op pompoen-wortelpuree met radijspickle

Vandaag gaan we voor een bord vol kleur! Want waarom zou je doordeweeks niet uitpakken? Met dit fijne gerecht vier je dat je alweer op de helft van de werkweek bent.

Naar het recept

Donderdag

Aardappels met limoenyoghurt

Aardappels met limoenyoghurt

De good old aardappel verdient met deze bereiding absoluut een plekje in de spotlight. De Indiase zoutjes on top zorgen voor een lekkere crunch.

Naar het recept

Vrijdag

Winterminestrone met raclettebroodje

Winterminestrone met raclettebroodje

Vol groente en dus supervullend: dit recept voor minestrone behoort binnen no time tot een van jouw favorieten. Lekker met een raclettebroodje.

Naar het recept

Zaterdag

griekse pita met kip

Griekse kip gyros in een pita

Kun je niet wachten tot de zomervakantie? Maak je favoriete vakantie-eten dan gewoon thuis. Deze Griekse kip gyros lusten wij elk weekend wel!

Naar het recept

Zondag

franse uientaart

Franse uientaart

Heb je deze zondag tijd om uitgebreid in de keuken te staan? Ga dan aan de slag met dit heerlijke weekendproject.

Naar het recept

Vorig weekmenu

Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 12 februari tot en met zondag 18 februari. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.

Profielfoto van

Willem van Santen

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!