Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
weekmenu willem

Weekmenu: wat eten we vandaag?

Profielfoto van WillemWillem van Santen

Advertentie

Op zoek naar heerlijke maaltijden voor het avondeten? Chef Willem helpt je op weg. Iedere week pluist hij al onze magazines uit om de lekkerste recepten voor jou te verzamelen, in de vorm van een weekmenu. Zo hoef jij alleen nog maar boodschappen te doen en je pan op het vuur te zetten. Geef nu elke dag van de week antwoord op de vraag ‘wat eten we vandaag?’ met ons handige weekmenu!

Wat eten we vandaag?

De vraag die elke dag in elk huishouden in Nederland gesteld wordt: wat eten we vandaag? Gelukkig staan wij voor je klaar met inspiratie voor het avondeten. Wij verzamelden de lekkerste recepten in een handig overzicht voor je, bekijk snel het hele weekmenu!

We hebben voor elke dag van de week wat lekkers voor je klaarstaan, van snelle recepten voor de doordeweekse dagen met misschien iets minder tijd tot echte uitpakkers voor in het weekend.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Maandag

Gevulde flespompoen met feta en citroenrijst

Gevulde flespompoen met feta en citroenrijst

Een gevulde paprika of courgette kennen wij allemaal wel. Maar heb jij wel eens gevulde pompoen geprobeerd? Heerlijk met feta en citroenrijst.

Naar het recept

Dinsdag

Kip-feta-kebabspiesen met tzatziki

Kip-feta-kebabspiesen met tzatziki

Heb je van het gerecht van gisteren nog wat feta over? Verwerk het dan vandaag in deze kip-kebabspiesen met pitabroodjes.

Naar het recept

Woensdag

Tuna melt pastaschotel

Tuna melt pastaschotel

Is tuna melt jouw favoriete sandwich? Dan is deze pastaschotel met tonijn en cheddar echt iets voor jou. Dezelfde smaken maar dan in een ander jasje.

Naar het recept

Donderdag

kimchi noodles

Kimchi-noedels met sesam-spiegelei

Dit gerecht is perfect voor de drukke donderdag want het staat namelijk binnen 20 minuutjes op tafel. Nog nooit met kimchi gekookt? Probeer het eens, deze pittige gefermenteerde kool geeft elk gerecht net dat beetje extra pit.

Naar het recept

Vrijdag

Citroen-kippensoep

Citroen-kippensoep

Voel jij je niet helemaal fit? Dan is kippensoep je redder in nood. Van deze versie met een vleugje citroen kikker je op.

Naar het recept

Zaterdag

Cover voor

Stromboli met pesto en paprika

Heb je deze zondag tijd om uitgebreid in de keuken te staan? Ga dan aan de slag met dit heerlijke weekendproject: Italiaanse stromboli. Het gerecht waar Jamie Oliver bekend mee werd!

Naar het recept

Zondag

Ghormeh Sabzi met rundvlees, aubergine en kikkererwten

Ghormeh Sabzi met rundvlees, aubergine en kikkererwten

Ghormeh Sabzi is een Iraanse stoofpot bomvol heerlijke kruiden en specerijen. Het vlees komt het beste tot zijn recht als je het lekker lang laat sudderen. Dat komt goed tijd, want zo houd jij tijd over om je eigen naanbrood te maken!

Naar het recept

Vorig weekmenu

Wil je nog even terugzoeken welk lekker recept je vorige week hebt klaargemaakt? Hieronder vind je het weekmenu van maandag 19 februari tot en met zondag 25 februari. Vergeet vooral niet om de recepten die je het allerlekkerst vond te beoordelen of te bewaren in je receptenlijst, voordat dit weekmenu weer wordt vervangen.

Profielfoto van

Willem van Santen

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!