Foodies Italië
Foodies Italië
cover Foodies Italië 2025
Smoky paella met varkenshaas en paprika

Smoky paella met varkenshaas en paprika

  • Eenvoudig

  • 55 minuten bereidingstijd55 min. bereidingstijd

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
2

Ingrediënten

Bereiding

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de ui er in ca. 5 minuten zacht in. Voeg de varkenshaas toe en bak een paar minuten tot het vlees lichtbruin wordt.

  2. Voeg de knoflook, de rijst en het paprikapoeder toe en roer door. Roer de saffraan door de bouillon en schenk in de pan. Voeg de paprika toe, leg het deksel op de pan, draai het vuur laag en laat ca. 25 minuten zachtjes koken. Roer de haricots verts erdoorheen en kook nog ca. 10 minuten, tot ze bijna beetgaar zijn.

  3. Voeg de garnalen toe, leg het deksel weer op de pan en laat nog ca. 2 minuten garen, tot de rijst al het kookvocht heeft opgenomen. Roer de peterselie erdoorheen en serveer met de citroenpartjes.

Per portie: 477 kcal | 51 g koolhydraten | 35 g eiwit | 13 g vet

©BBC Good Food / Immediate Media Receptuur: Sara Buenfeld Fotografie: Rob Streeter Foodstyling: Sara Buenfeld

Wat vind jij van dit recept?

5 / 5.0 (1 stem)