Mie met garnalen

Beoordeel dit recept

Bereiding


1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel de ui en snijd hem in ringen. Wentel de uienringen door de bloem. Verhit 2 el olie in een pan en bak de uienringen goudbruin en knapperig. Laat de uienringen uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout.
2 Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Bestrooi de garnalen met zout en peper. Verhit 2 el olie in een pan en bak de garnalen ca. 2 minuten aan beide kanten op hoog vuur. Blus de garnalen af met het limoensap, de sambal en de sojasaus. Meng de spinazie kort door de garnalen, zodat hij net slinkt.
3 Giet de mie af en laat hem goed uitlekken. Serveer de mie met de garnalen en de spinazie en bestrooi met de krokante uien.



  • Nienke

    Mie met garnalen is de absolute combi :), allebei ben ik dol op, wordt het alleen niet een beetje te scherp met 1 tl sambal?

Abonneer je op foodies!

Laat onze overheerlijke recepten je iedere maand inspireren. Kies voor een abonnement op foodies!

Naar de webshop

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Blijf op de hoogte van aankomende uitgaves, speciale aanbiedingen & de nieuwste kooktips!