Mie met garnalen
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Advertentie
Bereiding
- 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel de ui en snijd hem in ringen. Wentel de uienringen door de bloem. Verhit 2 el olie in een pan en bak de uienringen goudbruin en knapperig. Laat de uienringen uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout.
- 2 Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Bestrooi de garnalen met zout en peper. Verhit 2 el olie in een pan en bak de garnalen ca. 2 minuten aan beide kanten op hoog vuur. Blus de garnalen af met het limoensap, de sambal en de sojasaus. Meng de spinazie kort door de garnalen, zodat hij net slinkt.
- 3 Giet de mie af en laat hem goed uitlekken. Serveer de mie met de garnalen en de spinazie en bestrooi met de krokante uien.
Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Je aanmelding is helaas niet gelukt. Probeer het later nog eens.