
Mie met garnalen
Gemiddeld
25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd
Bereiding
- 1 Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout. Pel de ui en snijd hem in ringen. Wentel de uienringen door de bloem. Verhit 2 el olie in een pan en bak de uienringen goudbruin en knapperig. Laat de uienringen uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met zout.
- 2 Was de spinazie en laat hem goed uitlekken. Bestrooi de garnalen met zout en peper. Verhit 2 el olie in een pan en bak de garnalen ca. 2 minuten aan beide kanten op hoog vuur. Blus de garnalen af met het limoensap, de sambal en de sojasaus. Meng de spinazie kort door de garnalen, zodat hij net slinkt.
- 3 Giet de mie af en laat hem goed uitlekken. Serveer de mie met de garnalen en de spinazie en bestrooi met de krokante uien.